• BIST 9524.59
  • Altın 2493.672
  • Dolar 32.5501
  • Euro 34.7296
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 16 °C

Gitmediği İstanbul’da Trafik Cezası Yedi

Gitmediği İstanbul’da Trafik Cezası Yedi
Ordu'nun Ünye ilçesinde ticaretle uğraşan bir kişi, İstanbul'a gitmediği halde trafik cezası yediğini ileri sürerken, aynı olayın başkalarının başına...

Ordu'nun Ünye ilçesinde ticaretle uğraşan bir kişi, İstanbul'a gitmediği halde trafik cezası yediğini ileri sürerken, aynı olayın başkalarının başına da geldiğini söyledi.

Ünye'de yaşayan ve geçimini tül perde üzerine ticaretle sağlayan Erdoğan Arslan'a İstanbul'da köprü geçişlerinden dolayı trafik cezası geldi. Ancak motorla hiçbir zaman İstanbul'a gitmediğini ve o tarihte de İstanbul'da olmadığını ileri süren Erdoğan Arslan, sahte plaka olabileceğini düşünüyor.

Yaşadıklarını anlatan Arslan, hiç kimsenin kendileri ile ilgilenmediğini ve bundan sonra mahkemeye başvuracaklarını belirterek, "Bir motosikletim var plakası üzerine ceza geldi ama İstanbul'dan geldi. Ben Ünye'de oturuyorum İstanbul ile arasında çok mesafe var. Ben de motorla hiç İstanbul'a gitmedim, zaten gidemem motor ehliyetim de yok. Ayrıca kış ayında motosikletle gidilmez, motoru sadece Ünye sınırları içinde kullanıyoruz. Herhangi bir şikayette de bulunamadık, hiçbir merci bize yardımcı olmadı. Sahte plaka olabileceğini trafik tescile söyledik ilgilenmediklerini söylediler. Karayollarının numarasını verdiler onu aradık cevap vermiyorlar. Bundan sonra artık sulh caza mahkemelerine başvuruda bulunacağız. Sahte plaka olabileceğini düşünüyoruz. Buna benzer cezaların olduğunu öğrendik, o arkadaşlarla da görüşüp tekrar mahkemeye başvuru yapacağız" dedi.

Yeni cezaların gelebileceğinden endişe duyduğunu da belirten Erdoğan Arslan, "Cezayı biz yemedik ama biz yemiş gibi oluyoruz. HGS'den Çerkezköy'den geçilmiş, birde Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçildiği görülüyor gelen cezada. Toplan cezamız 12 TL 75 kuruş. Bu olay 11.07.2014 tarihinde olmuş, toplamda 140 TL. Bu cezayı ödeyebiliriz sıkıntı yok ama bundan sonra aynı cezaların devamı gelirse bizim için sıkıntı olur. Yapabileceğimiz herhangi bir şey de yok, motoru sıfır aldık, Ünye'den plakamı aldım. Sahtekarlık var, sahte plaka ile bizim adımıza gezenler var" diye konuştu.

Gitmediği İstanbul’da Trafik Cezası Yedi

Gitmediği İstanbul’da Trafik Cezası Yedi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim