• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Girişimcilik eğitimini tamamlayanlar sertifikalarını aldı

Girişimcilik eğitimini tamamlayanlar sertifikalarını aldı
İşsizliği azaltmak amacıyla KOSGEB'in desteğini alan Çukurova Belediyesi Girişimcilik Eğitimini başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifika verdi.

İşsizliği azaltmak amacıyla KOSGEB'in desteğini alan Çukurova Belediyesi Girişimcilik Eğitimini başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifika verdi. Proje hazırlamayı öğrenen Çukurova'daki altı belediyenin personeli de belge aldı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Bir kişi bile işini kursa, yanında birkaç kişiyi çalıştırsa ne mutlu bize." dedi.

Adana'da Çukurova Belediyesi bünyesinde gerçekleştirilen "İş Kurma ve Proje Hazırlama Eğitimi kurslarında başarı gösteren 100 kişiye törenle sertifika ve belgeleri verildi. KOSGEB ve Çukurova Kalkınma Ajansı'na destekleri için teşekkür eden Soner Çetin, "İşsizliği belediyelerin çözebilmesi imkânsız, o nedenle KOSGEB Adana Müdürlüğü ile işbirliği yaparak gerçekleştirdiğimiz bu kursları bitirenler umarız ki en kısa zamanda kendi işlerini kuracak. Bu amaçla hibe ve kredi de alarak hedeflerine ulaşacaklardır. Bu arkadaşlardan bir tek kişi bile kendi işini kursa ve yanlarında birkaç kişiyi çalıştırırsa ne mutlu bize." diye konuştu.

Çukurova Kalkınma Ajansı'ndan eğitim ve danışmanlık katkısı alarak "Proje Yazma ve Geliştirme Eğitimi alan Çukurova, Seyhan, Karataş, Mezitli, Akdeniz ve Silifke belediyelerinden 40 personele de aynı törende başarı sertifikaları takdim edildi. Soner Çetin, "Eğitim alan bu arkadaşlarımız, artık "Ben bölgem için en iyi projeyi yapabilirim" iddiasını taşıyor." dedi.

Başarılı kursiyerlere sertifikalarını ve başarı belgelerini veren Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Lütfi Altınsu, ajansın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Altınsu: "projeci bir başkan" olarak değerlendirdiği Başkan Soner Çetin'e duyarlı yaklaşımı ve "40 projeci yetiştirdiği için" teşekkür etti. Törene katılan KOSGEB Adana Müdürü Hüseyin Şen de Adana genelinde 1500 kişiye verdikleri Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ni Çukurova'da 150 kişiye verdirten Başkan Soner Çetin'e teşekkür etti.

Cihan

Girişimcilik eğitimini tamamlayanlar sertifikalarını aldı

Girişimcilik eğitimini tamamlayanlar sertifikalarını aldı

Girişimcilik eğitimini tamamlayanlar sertifikalarını aldı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim