• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 24 °C

Giresunspor’da Vedat Murıqı Krizi

Giresunspor’da Vedat Murıqı Krizi
PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, kulüp binasında yaptığı basın açıklamasında, transfer döneminin bitmesine...

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, kulüp binasında yaptığı basın açıklamasında, transfer döneminin bitmesine saatler kala Vedat Muriqi'nin Giresunspor'u kafasında bitirdiğini ve ayrılmak istediğini söylediğini ifade etti.

Bozbağ, Vedat'ın durumu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Sabah kulübe geldiğimde Vedat Muriqi benle görüşmek istedi. Görüşmemiz de bana, menajeri ile görüşüp Torku Konyaspor'a gitmek istediğini bildirdi. Ben başkan olduğum günden itibaren hem şahsım hem de yönetici arkadaşlarım bu kulübü daha ileriye götürmek için her şeyimizi ortaya koyduk. Herkesin söylediği gibi yoktan bir kulübü aldık ve bugüne getirdik. Bugün farklı şeyler konuşuyoruz. Milli takım oyuncuları tek tek Giresunspor'a imza atıyor. Ama hiçbir futbolcu gelip kulüp başkanına kendi durumu ile ilgili hesap soramaz. Benim böyle bir şeyi kabul etmem mümkün değil. İdarecilik hayatımda her zaman bu kulübün çıkarlarını en üst düzeyde tuttum. Bende biliyorum Vedat'ı satıp parayı cebime koymayı ama Giresunspor kulübünün çıkarları neyi gerektiriyorsa ben ve arkadaşlarım buna karar verdik" dedi.

"VEDAT BENİM EVLADIM GİBİ AMA..."

"Vedat benim evladım gibi" diyen Bozbağ, "Kosova'dan geldiğinde 3 bin Dolar aylığa geldi. Bugün Türkiye onu konuşuyorsa, Giresunspor sayesinde konuşuyor. Bu bir oyuncunun gelip kulüp başkanına bu denli cesaretli bir şekilde transferin son günü saat 10.00'da "ben bu kulüpten gitmek istiyorum" diyemez. Belirtmek gerekirse çok üzgünüm. Bizler bu kulübün memleketin çıkarı ne ise onu yaptık. Takımın en önemli santraforunu satmak çok iyi bir idarecilik olduğunu düşünmüyorum, düşünmediğim için de satmadım. Ben kulüp başkanıyım. Arkadaşlar da kulüp yöneticileri. Bunun hakkı bizde satarız veya satmayız. Bizim yaptığımız işi hiçbir futbolcu sorgulayamaz, sorgulatmam. Bunun bedeli ne olursa olsun ben ödemeye hazırım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim