• BIST 9524.59
  • Altın 2497.323
  • Dolar 32.5847
  • Euro 34.7276
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Giresunspor’da Beraberliğin Faturası Ağır Oldu

Giresunspor’da Beraberliğin Faturası Ağır Oldu
PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da, kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Giresunspor tesislerinde basın toplantısı düzenledi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da, kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Giresunspor tesislerinde basın toplantısı düzenledi.

Gerçekleştirilen basın toplantısında, gelinen noktada Giresunspor'un başarılı olduğunu ifade eden Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, "Giresunspor'un şuanda puan tablosunda 37 puanı var. Bu lig başlarken spor tahmincilerinin bir tahmini vardı. En düşük bütçeli iki takımdan biri olan Giresunspor diğeri Adanaspor'du. Adana 1. sırada, Giresun 7. sırada. Evet, çok şanssız maçlar oynadık, buna son maç da dahildir. 3-0'dan 78. dakikadan sonra 3-3'e gelen maç. Aynı şekilde Elazığ maçında 2-0'dan 2-2 olan maç. Bu maçları en fazla kazanmak isteyen biziz. Bugün biz iki maçı alsak belki de PTT 1. Lig'in en az bütçeli takımı daha farklı yerlerde olacaktı. Ama Giresunspor'un 8 maçı kalmıştır. Bu sekiz maçın en az 4'ünü alırsa tekrar bu potanın içerisine gireceğini düşünüyorum. Erciyes maçında ilk yarı herkesin memnun olduğu Giresunspor, ikinci yarı korku filmi. Hepimiz bu memleketin çocuklarıyız. Biz bu takımın başarısı için 4 yıldır gece gündüz çalışıyoruz. Bizim yaptıklarımızı alemi cihan tescilledi. Bugün Giresunspor'un bütçe olarak çok üstünde olan takımlar Giresunspor'un altında. Ve biz bugün geldiğimiz noktada neden play-off kaçırıyoruz diye üzülüyoruz. Bunlar Giresunspor'un doğru yolda olduğunu gösteren şeyler" diye konuştu.

"SÖZÜNÜ TUTMUŞ BİR YÖNETİM VAR"

Bugüne kadar Giresunspor Yönetimi'nin teknik heyetin ve futbolcuların bir dediğini iki etmediğini ifade eden Bozbağ, "Sadece 10-12 maç borcu vardır. Maaşlar gününde yatar. Bizim futbolculardan beklentimiz bu takımın armasını yukarılara çıkarmasıdır. Ligin ikinci yarısındaki performansını bizim çok takdir ettiğimiz söylenemez. Ama bu düzelmeyecek şeyler değil. Bugüne kadar yapılan eleştirilere yanlış cevap veren yok. Burada ufak tefek kazalar oluyor. Bunlar futbolun içinde var. Moral bozucu sonuçlar var. Cumartesi maçtan sonra iki gece uyuyamadım. Bunların tedbirini almak bizim görevimizdir. Bizim kurallarımız çerçevesinde tüzüğümüz elverdiği şekilde bu kurallar alınacaktır. Cumartesi günkü maçta ilgili futbol takımına 5 er bin tl ceza yazılmıştır. Bunun dışında yapacaklarımız devam edecektir. Şuana kadar futbolculara verdiği sözü tutmuş bir yönetim olarak biz buralara bu oyuncularla bu teknik heyetle geldik. Bundan sonra herkes atacağı adıma dikkat edecek. Şahsım adına 18 senem bitiyor idarecilikte iyi kötü hepimiz bizim nasıl bir yönetim tarzı sergilediğimizi artık öğrendiniz" şeklinde konuştu.

"BİZ BİR AİLEYİZ"

"Heyecanı bitmiş bir futbolcu Giresunspor'da bunda sonra oynayamayacak" diyen Bozbağ, "Bizi diğer takımlardan ayıran tek özellik şurada yaptığımız toplantılarda bile yaptığımız aile ortamı. Tabii ki eleştirenler olacak. Ben o tribünlerden geldim, ben de 78'ten sonra maç 3-3 bitse bende tepki koyardım. Bu insanların şahsıma ve arkadaşlarıma ne kadar güvendiğini gösteriyor. Biz Giresunspor'sa bütün oyuncuları teknik heyeti alan bu yönetim nasıl galibiyetten sonra hep beraber seviniyorsak nasıl galip geleceğimiz bir maçtan beraberlikle ayrılıyorsak bunu da göğüsleyecek olan biziz. Maçı 3-3'e yönetim getirmedi herhalde, nasıl galibiyetin primi varsa yaşadığımız travmanın da bir bedeli olacak. Kalan 8 maçta herkes hal ve hareketlerine devam edecek. İlerleyen günlerde değişik tedbirler daha göreceksiniz. Dün akşam çok acil bir toplantı yaptık. Bu armayla bu şehirle kimin heyecanı bittiyse o heyecanı biten arkadaşlarla Giresunspor en kısa zamanda yolunu ayırır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Biz 1 mağlubiyetle farklı şeyler yapacak kulüp değiliz. 8 hafta var play-off'un iki basamak gerisindeyiz. 8 maç herkes aklını başına alacak. Herkes sorumluluğunu nerede top oynadığını, nereyi yönettiğini bilecek. Bu taraftara sevinci de yaşatan şoku da yaşatan onlar onun için bir an önce sıyrılacağız bundan. Kim bize kalbini gönlünü açmış bizde ona gönlümüzü açarız. Gönlümüz ne diyorsa, kalbimiz ne diyorsa ağzımız onu söyledi. Bundan sonrada böyle olacak" ifadelerini kullandı.

"İNŞALLAH BOL ADAYLI KONGRE OLUR"

Bu yıl Haziran ayında yapılacak kongreye de değinen Başkan Bozbağ, "Bu yıl bir kongremiz var, özellikle rica ediyorum; oy kullanabilmeleri için üyelerimizin aidatlarını yatırmaları gerekiyor. Eğer Giresunspor'un tüzüğüne göre aidatını biri yatırmamışsa oy kullanma hakkı olmuyor. Onun için kulübümüzün daha iyi yere gelmesi için herkesin üyeliklerine takip etmesi gerekiyor. İnşallah bol adaylı bir kongre olur" temennisinde bulundu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim