• BIST 9548.09
  • Altın 2491.998
  • Dolar 32.5073
  • Euro 34.5632
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Giresunspor 40 Yıl Sonra Süper Lig’in Kapısında

Giresunspor 40 Yıl Sonra Süper Lig’in Kapısında
PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor yaklaşık 40 yıl sonra Süper Lig'e yaklaşmanın verdiği heyecanla çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor yaklaşık 40 yıl sonra Süper Lig'e yaklaşmanın verdiği heyecanla çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Başkan Mustafa Bozbağ, play-off'ta avantajlarının çok yüksek olduğunu söyledi.

Giresunspor ligde son 4 haftaya girilirken 46 puanla 5. sırada bulunuyor. Giresunspor'u 44 puanla Vartaş Elazığspor, 43 puanla Balıkesirspor takip ediyor.

Boluspor maçından puan veya puanlarla dönerek play-off potasında yerini garantilemek isteyen Giresunspor'da Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, play-off sürecini değerlendirdi. 10 gün içinde üç farklı sonuç aldıklarını belirten Bozbağ, Karşıyaka maçında kaybedilen puanların Samsunspor karşısında telafi edildiğini söyledi. Bozbağ, "Karşıyaka'da çok kötü bir futboldan sonra çocuklar 2-3 gün gibi bir sürede toparlandılar ve tekrar Giresunspor'u hedefine doğru yola çıkardılar. Zorlu bir süreç iki hafta önce biz Balıkesir'in gerisindeydik şimdi Balıkesir ve Antep puan olarak bizim gerimize düştü. Avantajımız çok yüksek ama bu avantajın devam edebilmesi için Bolu'dan puanla dönmemiz gerekiyor. Özellikle son haftalara rahat girmemiz için Giresunspor'un hedefi 4'de 4 yapmak. Çünkü az da olsa ikinci olarak çıkma şansımız da var. Öncelikle her ikisini de kovalayacağız" dedi.

GİRESUNSPOR 40 SENELİK ÖZLEMİN PEŞİNDE

Giresunspor'un yaklaşık 40 senelik bir özlemin peşinde olduğunu vurgulayan Bozbağ, "Play-off, Süper Lig süreci kolay değil. Özellikle maddi açıdan çok ciddi sıkıntı çekiyoruz. Takım her hafta kazandığında yaklaşık 200 bin TL civarından bir ödeme oluşuyor. Bu da çocukların hakkı artık. Bundan sonraki iş bu maddi kaynağı bulmak. Burada biz yöneticiler olarak kendimize düşen görevi yapıyoruz. Şehrin büyüklerinin takıma sahip çıkma zamanı. Birlik beraberlik zamanı için faklı bir süreç bizi bekliyor. İnşallah bu dört haftalık süreçten alnımızın akıyla çıkarız. Çünkü her zaman söylüyoruz. Giresunspor Giresun'un en büyük markası, hepimiz sevindiren, hepimizi üzen bu şehrin gerçekten bir umudu ve neşesi. Çok uzun yıllardan sonra bu şansı yakaladık. Öyle pes edecek değiliz, sonuna kadar kovalayacağız" ifadelerini kullandı.

SAMSUNSPOR GALİBİYETİNİN PRİMLERİ VALİ KARAHAN'DAN

Samsunspor maçının primlerini Vali Hasan Karahan'ın verdiğini belirten Bozbağ, "Bu şekilde devam ederse bizlerde yönetici olarak elimiz çok rahatlayacak. Kolay değil bir şehrin takımının hem maç başlarını ödemek, hem maaşlarını ödemek, hem haftalık primlerini ödemek. Bunlar Giresun gibi sanayisi çok güçlü olmayan bir şehirde başarmak öyle kolay değil. Şuanda şahsi kredilerle gidiyoruz umut ediyorum, bekliyorum bize desteğin artacağını düşünüyorum inşallah sahada oyuncularımızın verdiği mücadeleyi bizde saha dışında yapabiliriz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim