• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Giresun’da Şehit Aileleri Ve Gaziler Yemekte Buluştu

Giresun’da Şehit Aileleri Ve Gaziler Yemekte Buluştu
Giresun Valisi Hasan Karahan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 101. Yıldönümünde şehit aileleriyle yemekte bir araya geldi.

Giresun Valisi Hasan Karahan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 101. Yıldönümünde şehit aileleriyle yemekte bir araya geldi. Vali Hasan Karahan ve protokol üyeleri şehit ailelerinin yanlarına oturarak yemek boyunca onlarla sohbet ettiler.

Yemek sonrası bir konuşma yapan Vali Karahan, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü ve Şehitler Günü dolayısıyla bir araya geldiklerini belirterek, "Memleketimiz çok sıkıntılar çekti. Bu coğrafyada 1000 yıldır varız ve bundan sonrada var olacağız. Çanakkale deniz zaferi bu milletin en zor anında bile pes etmeyeceğini, diz çökmeyeceğini, yedi düvel üzerine çullansa bile vazgeçmeyeceğini, vatanını terk etmeyeceğini gösterdi. Bu bizim için önemli bir örnekti. Dünya için de en önemli örnekti. Çünkü Türk'ün bir toprağı vatan olarak gördükten sonra artık orayı canı pahasına savunacağını gösterdi. Nice şehitler verdik. Allah onların şehadetlerinin yüzü suyu hürmetine bizlere burada bağımsız olarak yaşamayı nasip etti. Bundan sonra da tabi zor zamanlardan geçiyoruz ama hiç kimsenin şüphesi yok ki milletimizin başı diktir. Her zaman mazlumun, mağdurun yanındadır, vatanına terke mecbur kalanlara kucak açmıştır, dara düşmüşe yoldaş olmuştur. Allah Türk milletinin eksikliğini dünyaya göstermesin. Milletimiz cihanın adalet terazisidir. Milletimiz cihanda hakkın sesidir. Şehitlerimizi minnetle, şükranla, Fatihalarla anıyorum. Gazilerimize sağlıklar diliyorum. Ailelerine sabır, metanet ve gurur diliyorum. Allah milletimizi korusun, devletimize güç kuvvet versin. İki cihanda hepinizi aziz etsin. Hepinizi saygıyla selamlıyorum." şeklinde konuştu.

Giresun’da Şehit Aileleri Ve Gaziler Yemekte Buluştu

Giresun’da Şehit Aileleri Ve Gaziler Yemekte Buluştu

Giresun’da Şehit Aileleri Ve Gaziler Yemekte Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim