• BIST 9093.41
  • Altın 2325.482
  • Dolar 32.3736
  • Euro 34.9977
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Görele’de iş dünyası ile buluştu.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Görele’de iş dünyası ile buluştu.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) organizasyonunda iş dünyasına hizmet eden kurum ve kuruluşlar, Görele ve Çanakçı ilçelerinde yer alan üyeler ile...

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) organizasyonunda iş dünyasına hizmet eden kurum ve kuruluşlar, Görele ve Çanakçı ilçelerinde yer alan üyeler ile bir araya geldi.

Görele ilçesinde yer alan Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen etkinlikte firma temsilcilerine danışmanlık masaları vasıtasıyla yatırım ve istihdam yardımları hakkında bilgilendirme hizmeti sunuldu.

Görele ve Çanakçı ilçesini kapsayan toplantıya, Görele Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ile Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Giresun'da faaliyet gösteren İŞKUR, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA), Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), KOSGEB, Elektronik İmza Hizmeti ve Giresun TSO'da hizmet veren birim temsilcileri katıldı.

Toplantı öncesi konuşan Görele Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş;" Ülkenin birçok yerinde görev yaptım ve Görele'de göreve yeni başladım, bu tür etkinliğe ilk kez şahit olmaktayım. Bu çerçevede Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'na teşekkür ediyorum" dedi.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener ise, " Görele ticari manada yoğun bir ilçe olmasına nazaran son dönemde daralan bir ekonomik yapıya sahip. Giresun Ticaret ve Sanayi Odası bu düzlemde üyeleri başta olmak üzere esnafımıza bilgilendirme ve danışma hizmeti vasıtasıyla devlet yardımlarını anlatması fevkalade olumlu bir etkinliktir. KOSGEB, SGK, DOKA, TKDK, İŞKUR gibi destek kurumlarının yer aldığı bu etkinliğin devam etmesini arzuluyoruz. Görele olarak bizde önümüzdeki dönem sahil kesiminde hediyelik eşya satış birimleri oluşturarak ticarette yeni bir sürece girmek ve Görele'yi turizmde öne çıkartmayı arzuluyoruz" ifadelerini kullandı.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fikret Günaydın, Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu'nun da yer aldığı etkinlikte üyeler talep ve sorunlarını bire bir ifade ettiler. GTSO Yönetim Kurulu Başkanı Çakırmelikoğlu,"Önceki senelerde üyeler ile toplantılar düzenlemek kaydıyla bilgilendirme yapıyorduk. Bu dönem ise format değişikliğine giderek, danışma masaları vasıtasıyla üyelere bire bir hizmet vermek amacını hedef edindik. Son dönemde İstihdam seferberliği ile İŞKUR, faizsiz kredi destek paketi ile KOSGEB, turizm yatırımları vasıtasıyla TKDK ve prim indirimleri uygulamaları ile SGK temsilcileri bizlerle birlikte faaliyetimizde yer almaktadır. Eynesil'den başladığımız etkinlik Görele ve Çanakçı ilçelerimiz ile devam etmektedir. Önümüzdeki hafta ise Tirebolu ve Espiye ilçelerimizde yer alan üyelerimiz ve katılmak isteyen esnafımıza bilgilendirme ve yönlendirme hizmetinde bulunacağız" diye konuştu.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Görele’de iş dünyası ile buluştu.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Görele’de iş dünyası ile buluştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim