• BIST 9722.09
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Giovane G, 2016-17 Kış Koleksiyonuyla Dünya Moda Arenasında İlgi Odağı Oldu

Giovane G, 2016-17 Kış Koleksiyonuyla Dünya Moda Arenasında İlgi Odağı Oldu
Dünya erkek modasını belirleyen İtalyan Pitti UOMO Fuarı bu yıl 12-15 Ocak tarihlerinde İtalya'nın Firenze şehrinde düzenlendi.

Dünya erkek modasını belirleyen İtalyan Pitti UOMO Fuarı bu yıl 12-15 Ocak tarihlerinde İtalya'nın Firenze şehrinde düzenlendi. Türkiye'den çok az firmanın davet edildiği fuarda Giovane G markası, "Kehanet" adını verdiği kış koleksiyonuyla ilgi odağı oldu.

Pitti UOMO fuarı literatüre geçmiş, çok uzun yıllardır devam eden dünyadaki en iyi erkek giyim fuarı. İtalyan hükümetinin desteklediği UOMO Pitti Fuarı'nı her yıl, dünyanın çeşitli ülkelerinden 30 binden fazla moda otoritesi ziyaret ediyor. Fuara bu yıl dünyanın en önemli erkek giyim markalarının da içinde bulunduğu çoğu İtalyan, binden fazla marka katıldı. Erkek giyiminde moda, bu fuarda belirleniyor. Çok fazla sayıda ve nitelikli ziyaretçisi olan fuarı, zincir mağazaların satın alma müdürleri, modacılar, dünya markaları yani moda sektörünü belirleyen herkes ziyaret ediyor. Katılımcı ve ziyaretçi açısından inanılmaz bir moda şöleni olan fuara, her yıl Türkiye'den çok az firma davet ediliyor. Fuar yetkilileri her katılımcıyı öncesinde, çeşitli kriterlere göre test ederek, fuara kabul ediyor. Türkiye'den ise Giovane G markası, bu yıl da fuara davet edildi.

Yıllardır modaya yön veren İtalyanlar başta olmak üzere, dünyanın birçok ülkesinden gelen modacılar bir Türk markası olan Giovane G markasına fuarda yoğun ilgi gösterdiler. Giovane G, özellikle geniş koleksiyonuyla farklılaştı. 4 gün süren fuarda, dünyanın en kaliteli kumaşlarıyla üretim yapan Giovane G markası, kendi özgün stilini oluşturduğunu ve kendi çizgisini oturttuğunu kanıtladı. İtalyan, Avrupalı, ABD'li ve Çinli modacılardan yoğun ilgi gören marka yetkilileri, kalıcı ve yüksek potansiyelli birçok görüşme yaparak fuardan memnun döndü.

GİOVANE G ERKEKLERİ BU YIL PETROL MAVİSİ VE CAMEL RENKLERİ GİYECEKLER

Fuarda dünya modacılarının gözdesi olan Giovane G'nin 2016 kış koleksiyonu, Giovane'nin yurt dışı ve yurt içindeki mağazalarında aynı anda moda severlerin beğenisine sunuldu. Trendlerin sürekli değiştiğini, bugün moda olanın yarın demode olacağını düşünerek yola çıkan Giovane G tasarım ekibi; 2016-17 kış koleksiyonunda geçmiş ile geleceği harmanladı. Bu kış erkekler kat kat kazak ve ceket kombinleri giyecek.

Bu yıl yine sıradanlıktan uzaklaşan birinci sınıf takım elbiseler yerini sağlamlaştırırken, kat kat giyilen kazak-ceket-palto kombinleri, şıklığınızı korumanızı sağlıyor. Giovane G teknolojinin yeniliklerini gözlemleyebileceğiniz, gömlek-kazak-mont ve pantolon kombinleri sunuyor. Bu yıl erkek giyiminde siyah yükselişini sürdürürken, petrol mavisi ve camel renkleri ana renkler.

Giovane G, 2016-17 Kış Koleksiyonuyla Dünya Moda Arenasında İlgi Odağı Oldu

Giovane G, 2016-17 Kış Koleksiyonuyla Dünya Moda Arenasında İlgi Odağı Oldu

Giovane G, 2016-17 Kış Koleksiyonuyla Dünya Moda Arenasında İlgi Odağı Oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim