• BIST 9524.59
  • Altın 2488.033
  • Dolar 32.5091
  • Euro 34.7134
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 19 °C

Gıdabank İhtiyaç Sahibinin Yanında

Gıdabank İhtiyaç Sahibinin Yanında
Isparta Belediyesi şehirdeki ihtiyaç sahiplerine gıda bank aracılığıyla her ay gıda yardımında bulunuyor.

Isparta Belediyesi şehirdeki ihtiyaç sahiplerine gıda bank aracılığıyla her ay gıda yardımında bulunuyor.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Belediye Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara Davraz Mahallesi Yeni Çarşamba Pazarı içerisinde hizmet veren Gıda ve Giyim Bank'ta incelemelerde bulundu. Başkan Günaydın, şehirdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara Gıda Bank'tan aylık 150 liralık alışveriş imkânı sunulduğunu söyledi. Başkan Günaydın, vatandaşlara da çağrıda bulunarak, ihtiyaç sahibi olup da belediyeye müracaat edemeyen kişilerin, ailelerin kendilerine bildirilmesini istedi.

Belediye olarak sosyal yardım konuları üzerinde hassasiyetle durduklarını belirten Başkan Günaydın, Giyim Bank'la ilgili olarak, vatandaşların ihtiyaç fazlası olan kıyafetlerini buraya getirdiklerini, kendilerinin bu giyimleri ayırdıklarını ve kullanılabilir durumda olanların, yıkandığını ve ardından ütülenerek ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığını kaydetti. Başkan Günaydın, "Giyim Bank'tan ihtiyaç sahiplerimiz ücretsiz olarak faydalanıyor. Vatandaşlarımız "ihtiyaç fazlası giyim eşyalarını nereye verelim" diye düşünmesinler. Biz burada bunları kabul ediyoruz. Başarılı bir şekilde giyimler yıkanıyor, kurutuluyor, ütüleniyor ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın kullanımına sunuluyor" dedi.

Gülkart'la ihtiyaç sahiplerinin alışverişlerini yapabildiklerini belirten Günaydın, "Belediye Encümenimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için aylık 150 liralık gıda yardım ücreti belirledi. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız buraya gelerek ay içerisinde gerekli tüm ihtiyaçlarını buradan karşılayabiliyor. Isparta'da hiçbir vatandaşımızın zorlanmasını, aç kalmasını istemiyoruz. Buradaki yerlerimizle tüm Isparta'mıza hizmet verir haldeyiz. Gıda Bank bünyesinde soğuk odamızı da oluşturduk. Yine buradan kaliteli, taze gıda ürünleri vatandaşlarımıza sunuluyor. Amacımız maddi durumu iyi olan vatandaşlarımız hangi kalitede nasıl ürün tüketebiliyorsa bunu ihtiyaç sahiplerimiz de tüketebilsin" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim