• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 19 °C

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Sektörü Sorunları Görüşüldü

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Sektörü Sorunları Görüşüldü
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği, gıda, tarım ve hayvancılık sektörünün sorunlarını görüştü.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği, gıda, tarım ve hayvancılık sektörünün sorunlarını görüştü.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi gıda, tarım ve hayvancılık sektör kurulu toplantısı düzenledi. Antalya Milletvekili ve MÜSİAD Üyesi Mustafa Köse, Antalya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ahmet Dallı ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Muharrem Kavurgacı'nın katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıda tüm gıda sektörünün ve unlu mamuller sektörünün sorunları ele alındı.

MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Resul Lekesiz, katılımlarından dolayı konuklara ve üyelere, toplantıyı düzenleyen MÜSİAD Antalya Şubesi Gıda, Tarım ve Hayvancılık Sektör Kurulu Başkanı Cüneyt Doğan'a çok teşekkür ederek toplantının hayırlara vesile olmasını diledi. MÜSİAD Antalya Şubesi Gıda, Tarım ve Hayvancılık Sektör Kurulu Başkanı Cüneyt Doğan da sektör içinde yaptıkları istişarelerde unlu mamuller sektöründe birtakım problemler ve düzenleme gereklilikleri olduğu noktasında fikirler ortaya çıktığını ve bu sorunları muhataplarına birinci ağızdan iletmek için bu toplantıyı düzenlediklerini belirterek katılıcılara ve üyelere teşekkür etti.

Toplantıda unlu mamul sektöründeki üyeler KDV, ruhsat ve üretim izinleriyle ilgili problemlerini dile getirdi. Sorunları dinledikten konuşan Antalya Milletvekili ve MÜSİAD Üyesi Av. Mustafa Köse, AK Parti Antalya milletvekilleri arasında yaptıkları görev paylaşımında Antalyalıların Maliye Bakanlığı ile ilgili sorunlarıyla kendisinin ilgilendiğini belirterek KDV noktasındaki öneriyi Maliye Bakanlığı'yla bizzat paylaşacağını belirtti. Kendi alanlarındaki sorunlarla ilgili olarak önerileri dinleyen İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Dallı ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Muharrem Kavurgacı da üyelere bilgi aktarımında bulunurken önerileri değerlendireceklerini belirtti.

Köse, MÜSİAD'ı bir aile olarak gördüğünü ve bu aile ortamından her zaman hayırlı faaliyetler çıktığını belirterek bunların devam edeceğine olan inancını vurguladı. MÜSİAD Antalya üyelerinin yoğun ilgi gösterdikleri gözlenen toplantı, üyelerin konuklarla görüş önerilerinin paylaşılmasının ardından sona erdi.

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Sektörü Sorunları Görüşüldü

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Sektörü Sorunları Görüşüldü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim