• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 20 °C

Gıda Bankası Ailelerin Yanında

Gıda Bankası Ailelerin Yanında
Şehitkamil Belediyesi, Şubat ayı içerisinde dar gelirli 5 bin aileye gıda yardımında bulundu.

Şehitkamil Belediyesi, Şubat ayı içerisinde dar gelirli 5 bin aileye gıda yardımında bulundu. Dar gelirli ailelerin evlerine gidilerek kapıda teslim edilen yardımlar, aileleri mutlu etti.

Şehitkamil Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ihtiyaçlarının karşılaması amacıyla kurulan Gıda Bankası, sistemli çalışması, güvenilir veri tabanıyla gerçek ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye devam ediyor. Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası'ndan; tekerlekli sandalye, beyaz eşya, mobilya, yakacak, halı, gıda, kıyafet, ayakkabı, temizlik malzemesi gibi yardımlar alan dar gelirli ailelerin yüzü gülüyor. Şehitkamil Belediyesi bünyesinde hizmet veren Gıda Bankası, Şubat ayı içerisinde toplam 5 bin aileye ulaştı ve gıda yardımında bulundu. Gıda yardımı paketi içerisinde; 5 kilogram bulgur, 5 kilogram pirinç, 5 kilogram şeker, 5 kilogram makarna, 5 kilogram mercimek ve 5 litre yağ bulunuyor. Ailelerin evlerine gidilerek kapıda teslimi yapılan yardımlar, dar gelirli aileleri mutlu ediyor.

"BU DURUMDAN SON DERECE MEMNUNUZ"

Şehitkamil Belediyesinin Gıda Bankası aracılığıyla yaptığı yardımlara ilişkin açıklamada bulunan Yaprak Mahalle Muhtarı Cesur Kıvanç, "Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımız ihtiyaç duyduğunda yanımıza geliyor. Biz kendileri için fakirlik belgesi düzenliyoruz ve Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası'na yönlendiriyoruz. Şehitkamil Belediyesi'nden yetkililer, bu talebimizi olumlu bulup yerinde tespit ettikten sonra başvuruyu yapan kişinin durumuna göre çeşitli yardımlar yapıyor. Bu yardımlar hiç kimse görmeden yapılıyor. Biz de bu yardımları görmüyoruz. Yetkililer, yardıma muhtaç vatandaşa yardımı kendi elleriyle kapıda teslim ediyor. Bu durumdan son derece memnunuz. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

YARDIMLAR, KAPIDA TESLİM EDİLİYOR

Çakmak Mahalle Muhtarı Zeki Elbeyli de yardımlarla ilgili değerlendirmede bulundu. Muhtar Zeki Elbeyli, "Yapılan yardımlar, kapıda bizzat ihtiyaç sahibi aileye teslim ediliyor. Evde olmayan kişilerin evlerine birkaç defa gidiliyor. Yetkililer, yardımları araya herhangi bir başka şahsı koymayarak elden teslim ediyor. Ben muhtar olarak bu durumdan çok memnunum. Bu yardımların yapılmasında katkısı olan herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Gıda Bankası Ailelerin Yanında

Gıda Bankası Ailelerin Yanında

Gıda Bankası Ailelerin Yanında

Gıda Bankası Ailelerin Yanında

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim