• BIST 9645.02
  • Altın 2409.099
  • Dolar 32.5965
  • Euro 34.7887
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Gıda Bankaları Ocak Ayında 17 İlçede Hizmette

Gıda Bankaları Ocak Ayında 17 İlçede Hizmette
Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin 17 ilçede dar gelirli vatandaşlara hizmet vermek amacıyla hayata geçirdiği Gıda Bankalarında hazırlıklar büyük ölçüde...

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin 17 ilçede dar gelirli vatandaşlara hizmet vermek amacıyla hayata geçirdiği Gıda Bankalarında hazırlıklar büyük ölçüde tamamlandı.

Dar gelirli vatandaşların her ay alışveriş kartlarıyla ihtiyaçlarını karşılayacakları Gıda Bankaları hizmete giriyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin 17 ilçede hayata geçirdiği Gıda Bankalarında hazırlıklar büyük ölçüde tamamlanırken Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun Gördes, Akhisar ve Saruhanlı incelemelerde bulundu. Uzun'a incelemeler sırasında Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ile birlikte Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci eşlik etti. Genel Sekreter Yardımcısı Uzun ilk olarak Gördes'e giderek burada devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatları doğrultusunda hazırlıkların son aşamaya geldiğini ifade eden Uzun, Ocak ayı içerisinde Gıda Bankası'nın Gördes'te bulunan dar gelirli vatandaşlara hizmet verecek duruma geleceğini söyledi.

AKHİSAR VE SARUHANLI'DA HAZIR DURUMA GELDİ

Gördes'te yaptığı incelemelerin ardından Akhisar'a geçen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, burada da Gıda Bankası'nı inceledi. İlçe Koordinatörü Doğan Ensivri'den bilgi alan Uzun, İlçe Koordinatörlüğü yanında hizmete girecek olan Gıda Bankası'nda eksikliklerin biran önce tamamlanması talimatında bulundu. Son olarak Saruhanlı'yı ziyaret eden Uzun, İlçe Koordinatörü Hakan Ulak ile görüşerek Gıda Bankası'nın son durumu hakkında bilgi aldı.

"İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN BELİRLENMESİ DEVAM EDİYOR"

Gıda Bankası'ndan faydalanacak olan dar gelirli vatandaşların belirlenmesine devam edildiğini de belirten Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, "Buralardan faydalanacak olan vatandaşlarımız Büyükşehir Belediyesi görevlileri tarafından evleri ziyaret edilerek belirleniyor. Şu anda tüm ilçelerimizde müracaatları alıyoruz. Gıda Bankaları hizmete girdiğinde vatandaşlarımız çocuk bezinden, günlük ihtiyaçlara ve temel tüketim maddelerine kadar tüm ihtiyaçlarını kendilerine dağıtılan kartlar ile karşılayabilecek" diye konuştu.

Gıda Bankaları Ocak Ayında 17 İlçede Hizmette

Gıda Bankaları Ocak Ayında 17 İlçede Hizmette

Gıda Bankaları Ocak Ayında 17 İlçede Hizmette

Gıda Bankaları Ocak Ayında 17 İlçede Hizmette

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim