• BIST 9693.46
  • Altın 2508.406
  • Dolar 32.5788
  • Euro 34.7848
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 20 °C

GGC Kadınları Unutmadı

GGC Kadınları Unutmadı
Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'nin kadın yöneticileri ve üyeleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, kente damgasını vuran kadınları ziyaret ederek,...

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'nin kadın yöneticileri ve üyeleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, kente damgasını vuran kadınları ziyaret ederek, karanfil verdi.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'nin (GGC) kadın yöneticileri ve üyeleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kentin çeşitli alanlarında faaliyet gösteren kadınları ziyaret etti. Gaziantep'in ilk öğretmenlerinden olan eğitim gönüllüsü 87 yaşındaki emekli öğretmen Edibe Bayram'ı evinden ziyaret eden GGC'li kadınlar, anılarını dinlediği Edibe Bayram'a çiçek vererek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Eğitim gönüllüsü Edibe Bayram, GGC yöneticisi ve üyesi kadınlara ziyaretinden dolayı teşekkür ederken, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü de kutlamayı ihmal etmedi. Kadın kavramının toplumun her alanında değer anlamı taşıdığına vurgu yapan Bayram, kendisini ziyaret eden GGC yöneticisi ve üyesi kadınların da kadınlar gününü kutlayarak bu anlamlı ziyaretlerin gerçekleşmesinde öncülük eden GGC Başkanı İbrahim Ay ile yönetimine teşekkür ve selamını yolladı.

ÇALIŞAN KADINLARI ZİYARET ETTİLER

Daha sonra konfeksiyoncu kadınları çalıştıkları tezgahların başında ziyaret eden GGC yöneticisi ve üyesi kadınlar, emekçi kadınlara karanfil verdi. Ziyareti gerçekleştiren GGC'li kadınların kendilerini oldukça mutlu ettiğini dile getiren emekçi kadınlar, tezgahlarının başında aniden ellerinde karanfillerle gelen kadınları görünce şaşkınlıklarını ve mutluluklarını gizleyemediler. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde çalışan kadınların da unutulmamasının çok güzel ve sevindirici bir duygu olduğuna dikkat çeken konfeksiyon işçisi kadınlar, GGC'li kadınlara bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler. Ziyaretin sonunda çalışan kadınlar ile ziyareti gerçekleştiren kadınlar günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.

ŞEHİDİN EŞİNE ANLAMLI ZİYARET

Tüm Türkiye'de acıları yüreklerde taşınan şehit aileleri adına da Gaziantepli Şehit Mehmet Yalçın Nane'nin eşi Seher Nane ile bir araya gelen GGC'li kadın gazeteciler, Seher Nane'ye çiçek vererek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

GGC Kadınları Unutmadı

GGC Kadınları Unutmadı

GGC Kadınları Unutmadı

GGC Kadınları Unutmadı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim