• BIST 9123.21
  • Altın 2323.393
  • Dolar 32.3527
  • Euro 34.951
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

Gevaş’ta Hasta Ziyareti

Gevaş’ta Hasta Ziyareti
Van'ın Gevaş Devlet Hastanesi'nde tedavileri tamamlanan hastalar, evlerinde ziyaret edilerek iyileşme süreçleri takip ediliyor.

Van'ın Gevaş Devlet Hastanesi'nde tedavileri tamamlanan hastalar, evlerinde ziyaret edilerek iyileşme süreçleri takip ediliyor.

Hastane Başhekimi Dr. Adem Ergioğuz, İdari Mali Hizmetler Müdürü Behram Çelik ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hasan Sami Akçay, sağlık ekibiyle beraber hastanede ameliyat olan ve yatarak tedavi gören 6 hastanın taburcu olduktan sonra evlerinde ziyaret etti. Hastaların tedavisini yatarak sürdürdüğü dönemde hastane ile ilgili görüş ve düşüncelerini dinleyen Hastane Başhekimi Dr. Adem Ergioğuz, "Hastanemizde hastalarımızı misafir gibi ağırladıktan sonra taburcu olanları evlerinde ziyaret ederek onların yalnız olmadıklarını ve geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Taburcu olan hastalarımızın bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sorduk. Ayrıca hastanemizde yattığı dönem boyunca sunulan hizmetlerden memnuniyetlerini ve bize önerecekleri eksiklerle ilgili tavsiyelerini not aldık. Hastaların tavsiyeleri doğrultusunda eksiklikleri gidermeye gayret gösteriyoruz. Bu uygulama sayesinde taburcu olan hastalarla daha sıcak bir ortamda diyalog kuruyoruz. Ziyaretimiz düzenli aralıklarla devam edecektir. Şu anda hastanemizde tüm uzman doktorlarımız ve sağlık personellerimiz ile ilçe şartlarında gerekli fedakârlıklar yaparak özveri içerisinde sağlık hizmetini en üst seviyede sunmaya çalışmaktayız. Geçmişe bakıldığında gerek hastane şartları gerekse sağlık hizmeti alanında çok yol kat ettiğimiz kanaatindeyim. Bu da ilçe halkının bundan daha iyisine laik olduğu anlamına geliyor. Bir kez daha şunu vurgulamak isterim ki ilçe halkı en iyi sağlık hizmetine laiktir. Bu da bizim en önemli görevimiz olacaktır. Tüm sağlık alanlarında daha iyi bir hizmet vermek için tüm sağlık çalışanlarımızla birlikte canla başla çalışacağız. Hastanemizde verilen sağlık hizmetlerinin bu konuma gelmesinde tüm doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın çok büyük emek ve gayretleri olmuştur. Kendilerine teşekkür ederim" dedi.

Hastalar da, evlerinde hastane yönetimi tarafından ziyaret edilmekten çok mutlu olduklarını ve hastanede tedavi oldukları sürece gösterilen ilgi ve alakadan dolayı çok memnun kaldıklarını ifade ettiler.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim