• BIST 9693.46
  • Altın 2506.421
  • Dolar 32.5726
  • Euro 34.7776
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 18 °C

Gesifed, DTO’yu Ziyaret Etti

Gesifed, DTO’yu Ziyaret Etti
Güney Ege Sanayiciler ve İşadamları Federasyonu (GESİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Okay Salgar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Denizli...

Güney Ege Sanayiciler ve İşadamları Federasyonu (GESİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Okay Salgar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer'i ziyaret etti.

Başkanlık makamındaki ziyarette, Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Habib Yıldız ile GESİFED Başkan Yardımcısı Aysun Nalbant, Yönetim Kurulu Üyeleri Melek Sözkesen, Bilge Başöz, Orçun Alptekin, Şule Yılmaz, Serdar Ekiz ve GESİFED Genel Sekreteri Elif Zora hazır bulundu. Başkan Özer, Denizli Ticaret Odası'nın sosyal sorumluluğu gereği çeşitli projeler gerçekleştirdiğini belirterek, "Odalarımızın enerjisi ile derneklerimizin girişimci ruhunu bir araya getirerek, Denizli adına verimli çalışmalar gerçekleştirebiliyoruz. Denizli'nin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Denizli Ticaret Odası, hiçbir ayrım gözetmeksizin, Denizli ticaretinin ve sanayisinin gelişmesi adına çalışan tüm meslek ve sivil toplum kuruluşlarıyla ortak çalışmalar yapmaktadır. GESİDEF ile de çeşitli projeler gerçekleştirebiliriz" dedi. GESİFED Başkanı Salgar ise Başkan Özer'e kendilerini ağırlamaları dolayısıyla teşekkür ederek, GESİFED hakkında bilgiler verdi. GESİFED'in 29 Şubat 2012 tarihinde kurulduğunu aktaran Salgar, "Denizli Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (DESİAD), Denizli Genç İş Adamları Derneği (DEGİAD), Bodrum Esnaf, Sanayici ve İşadamları Derneği (BESİAD), DENİZLİ SOROPTİMİST KULÜBÜ (İş ve Meslek Kadınları Derneği), Girişimci kadınların Desteklenmesi Derneği (GİKAD)'in kurucu üye olarak katılımlarıyla kurulan GESİFED'e 28 Temmuz 2012 tarihinde Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) da dahil olmuştur. Böylece GESİFED ülkemizin en büyük iş insanı derneğinin gücünü ve birikimini de yanına almıştır. Hemen ardından merkezi Aydın'da bulunan Aydın Girişimci Kadınlar Derneği'nin(AGİKAD) katılımıyla, GESİFED, Aydın-Muğla-Denizli üçlemesinde geniş tabanlı örgütlenme idealine bir adım daha yaklaşmıştır" diye konuştu.

Denizli Ticaret Odası'nın çalışmalarını ve projelerini yakından takip ettiklerini dile getiren Salgar, "Denizli için önemli işlere imza atıyorsunuz. Denizli Ticaret Odası'nın derneklerle işbirliği yapması bizleri memnun etti. GESİFED olarak Denizli Ticaret Odası ile birlikte ortak proje geliştirmek bizler için mutluluk verici olacaktır" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim