• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 16 °C

“Geri Dönüşüm Ve Tabiat İle Kültür Varlıklarını Koruma” Yılın Belediye Başkanı

“Geri Dönüşüm Ve Tabiat İle Kültür Varlıklarını Koruma” Yılın Belediye Başkanı
Anadolu Yerel Yönetimler dergisi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yılın Yerel Yöneticileri yarışmasıödülleri verildi.

Anadolu Yerel Yönetimler dergisi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yılın Yerel Yöneticileri yarışmasıödülleri verildi. Okuyucularımızdan gelen oylarla belirlendi. Yılın Belediye Başkanı dalında okuyucuların oyları ile Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç iki farkı branşta ödüle layık bulunuldu.

Gerçekleştirilen Yatırım Ve Hizmetlerden Memnuniyetin Belgesi

Hacılar Belediyesi kültür Merkezinde yapılan törende Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a Yılın Belediye Başkanı 2015 ödülü, geri dönüşüm ile tarihi mekanların onarımı çalışmalarında verildi.

2015 yılı 100. Sayı özel ödülleri…

Melikgazi Belediyesinin hizmetindeki hedefinin HİZMET ODAKLIolduğunu ve yatırım ve hizmetlerin plan ve program içerisinde yapıldığını hatırlatan Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç "Melikgazi Belediyesi birçok kavramı içerisinde barındırmaktadır. Esnaf Dostu, Eğitimin ve Eğitimcinin destekleyicisi, Sporcunun ve Sporun dostu, Çevre ve doğa Koruyucusu, Turizm ve Sanayi merkezi, geri dönüşüm ve tarihi mekânların onarımı gibi kavramlar ile anılmaktadır. Anadolu Yerel Yönetimler dergisinceher yıl düzenlemiş olduğu Türkiye ödülleri okuyucuları tarafından belirlenmektedir. Bu çok önemlidir. 2015 anket çalışmasında değerli okuyucularımız Melikgazi belediye çalışma ve yatırımlarından dolayı bizleri değerlendirmişlerdir. Bundan dolayı öncelikle okuyuculara teşekkür ediyorum. Bu tür anlamlı ödül ve belgeler çalışmalarımıza ve çalışanlarımıza şevk vermektedir"dedi.

Derginin 100. Sayısına istinaden 19 kategoride 100 ödül verildi.Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ın şehir dışında olmasından dolayı törende ödülü başkan adına Başkan Yardımcısı Serdar Öztürk aldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim