• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

General Mobile Discovery'e 4. kez güncelleme !

Hem uygun fiyatı ile hem de sunduğu özellikler ile piyasaya çıkmasından beri birçok güçlü cihaz ile karşılaştırılmış ve gündeme oturmuş telefonlardan biri olan General Mobile'e 4. kez güncelleme geliyor!
Hem uygun fiyatı ile hem de sunduğu özellikler ile piyasaya çıkmasından beri birçok güçlü cihaz ile karşılaştırılmış ve gündeme oturmuş telefonlardan biri olan General Mobile Discovery'e gelen 3. güncellemeden sonra yeni bir güncelleme geliyor.
 
En son gelen güncelleme ile Shake & Brush gibi yenilikçi özelliklerden biri olan güncellemeler gelmişti. Gelecek olan 4. güncelleme ile gelmesi beklenen özellikler ise belli oldu.
 
General Mobile'ye gelecek olan yenilikler:
 
Arayüz, performans, güç ve sistem gibi birçok farklı bölümde iyileştirmeler bulunuyor. Klavye güncellenerek yeni nesil mobil klavye olan hareketle yazma eklendi. Ayrıca Türkçe sözlük iyileştirildi. Bunun yanında durum çubuğunda farklı kısa yollar eklendi. Telefonun tuş kilidi olsa bile durum çubuğunun kullanılması aktifleştirildi.
 
Mesaj bölümünde de yenilikler bulunuyor. Bu bölümde arayüz değiştirildi ve ikonlar da bununla beraber yenilendi. Arama bölümündeki Türkçe sorunları düzeltilerek Türkçe desteği tam anlamıyla sunuldu. Tarayıcı da da yenilikler bulunuyor. Arayüz iyileştirilirken Chrome Bookmark özelliği eklendi. Kameraya gelen güncelleme ile çekilen resim ve videoların nereye kayıt edileceğini seçme özelliği eklendi. Yeni widgetler eklendi. Bunlar dünya saati gibi işimizi kolaylaştırmak için kullanabileceğimiz widgetler. Bunun yanında M4A müzik formatını da yürütebilme özelliğine de kavuştu.
 
General Mobile Discovery'nin özelliklerinden bahsedecek olursak Android 4.2 işletim sistemine sahip bu telefonda MIUI arayüzü bulunuyor. 1 GB RAM kullanılan bu cihazda 4 GB dahili kafıza bulunuyor. Bunun yanında microSD kart desteği de bulunmakta. 1280 x 720 piksel çözünürlüğünde 4.7 inç ekrana sahip olan cihazın ekranı 312 ppi değerinde.
 
4 çekirdekli ARM Cortex A7 işlemcinin yanında PowerVR SGX 544 MP GPU'su bulunuyor. 1.2 GHz hızı bulunan bu cihazın 1800 mAh değerinde bataryası bulunuyor. Az güç tüketen ve Çift SIM desteği gibi birçok özelliği bulunan bu cihaz 8 megapiksel arka kamerası ile 2 Megapiksel ön kamerası bulunuyor. 600 TL civarında sunulan bu cihaz belki yeni çıkan cihazlara göre düşük kalsa bile orta segmentteki fiyat performans oranındaki güçlü cihazlardan biri.
 
www.istanbulhaber.com
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim