• BIST 9524.59
  • Altın 2489.506
  • Dolar 32.5116
  • Euro 34.7321
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 20 °C

Genel Sekreter Yardımcısı Mengüç, İlçe Başkan Yardımcılarıyla Buluştu

Genel Sekreter Yardımcısı Mengüç, İlçe Başkan Yardımcılarıyla Buluştu
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, Ruhsatlandırma İstişare ve Koordinasyon Toplantısı'nda ilçe başkan yardımcılarıyla...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, Ruhsatlandırma İstişare ve Koordinasyon Toplantısı'nda ilçe başkan yardımcılarıyla bir araya geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda ilçe belediyelerin İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı düzenleyen istişare ve koordinasyon toplantısı Antikkapı Restoran'da gerçekleşti. Toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Necmi Kahraman, ilçe belediye başkan yardımcıları ve ilgili ilçe belediye müdürleri katıldı.

Bilgilendirme toplantısında katılımcılara hitap eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, "Kocaeli'de faaliyet gösteren işyerlerinin ruhsatlandırma ve denetleme işlemlerini gerçekleştiren ilçe belediyelerimizin müdürlükleri arasında bir diyalog ve ortak çalışma alanı oluşturulması amacıyla bu toplantıyı düzenledik. Ruhsat işlemi, mevzuatın en fazla karışık olduğu alandır. Uygulamada mevzuat çerçevesinde bir bütünlük sağlanması sunulan hizmetin kalitesinde arttıracaktır. Bu organizasyon, bir platform çerçevesinde yürütülmeli. Belediyeler arası bilgi paylaşımı vatandaşlarımıza daha sağlıklı ve başarılı hizmet sunulmasına sebep olacaktır" dedi.

Toplantıda ilgili müdürlüğün temsilcisi, katılımcılara konuyu daha yakından anlatan bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda ruhsatlandırma sürecinde hem kanunların harfiyen uygulanması, hem de vatandaşların mağdur edilmemesi konusunun üzerinde duruldu. Ruhsat sorun ve çözümlerinde ortak fikirlerin belirlenmesi için ortak platform oluşturulmasına karar verildi. Toplantıda çözüme ulaşmada daha hızlı olunması amacıyla her üç ayda bir tekrar bir araya gelinmesine karar verildi.

Genel Sekreter Yardımcısı Mengüç, İlçe Başkan Yardımcılarıyla Buluştu

Genel Sekreter Yardımcısı Mengüç, İlçe Başkan Yardımcılarıyla Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim