• BIST 9548.09
  • Altın 2499.47
  • Dolar 32.4922
  • Euro 34.5731
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Genel Sekreter Memiş İlçe Yatırımlarını Yerinde İnceledi

Genel Sekreter Memiş İlçe Yatırımlarını Yerinde İnceledi
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, birbiri ardına açılışa hazırlanan Kırkağaç, Akhisar ve Gölmarmara ilçelerindeki Gıda Bankası,...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, birbiri ardına açılışa hazırlanan Kırkağaç, Akhisar ve Gölmarmara ilçelerindeki Gıda Bankası, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri ile faaliyete geçtiği ilk günden beri yoğun ilgi gören Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezleri'ni ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerdeki yatırım ve hizmetleri hız kesmeden devam ederken, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş de Kırkağaç, Akhisar ve Gölmarmara ilçelerini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Genel Sekreter Memiş'e MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu ve Kültür Şube Müdürü Adem Gökçe ile ilçe koordinatörleri eşlik etti. İlk ziyaretini gerçekleştirdiği Kırkağaç'da Gıda Bankası'nın durumu ile ilgili bilgi aldı. MABEM ve Çözüm Merkezi personelinin sorunlarını dinleyen Halil Memiş, Kırkağaçlı vatandaşların isteklerini dinledi. Ayrıca Genel Sekreter Memiş, uzun zamandır Kırkağaçlı çocukların beklediği ve Büyükşehir Belediyesinin çabalarıyla ilçede inşaatına başlanılan Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi'ndeki çalışmaları inceledi. Büyükşehir Belediyesi olarak Kırkağaç'a Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi'ni kazandırmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Memiş, inşaatın tamamlanmasının ardından çocuklar için çok yararlı bir merkez olacağını söyledi. Kırkağaç gezisinin ardından ziyaretine Akhisar ile devam eden Halil Memiş ve beraberindeki heyet, açılışına az süre kalan Gıda Bankası'nın çalışmaları ile ilgili süreci değerlendirdi. MABEM'de de yetkililer ile bir araya gelen Memiş, eğitim kalitesinin arttırılması yönünde talimatlar verdi. İlçede Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alınmasının ardından bir diğer ilçe olan Gölmarmara'ya geçildi.

"YENİ YILDA HİZMETLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK"

Gölmarmara ilçesinde vatandaşla buluşan Genel Sekreter Halil Memiş, "2015 yılında yaptığımız yatırımları yeni yılda da Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde hizmetlerimizi arttırarak sürdüreceğiz. Sosyal belediyeciliğin örnek çalışmalarından birisi olan Gıda Bankaları yakında hizmete girecek. İlçelerimizdeki ihtiyaç sahipleri ve muhtaç vatandaşlarımız yararlanmış olacak. Bununla birlikte ilçelerimizin tümünde yaptığımız Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri ve MABEM'lerle sosyal belediyeciliğin öncüsü olacağız. 2016 yılı Manisa'nın tüm ilçeleriyle birlikte daha çok geliştiği bir yıl olacak" diye konuştu. Vatandaşlarla yapılan sohbetin ardından Gölmarmara ilçesindeki MABEM kurslarını da ziyaret eden Memiş, sınavlara hazırlanan öğrencilerle sohbet ederek, başarı diledi.

Genel Sekreter Memiş İlçe Yatırımlarını Yerinde İnceledi

Genel Sekreter Memiş İlçe Yatırımlarını Yerinde İnceledi

Genel Sekreter Memiş İlçe Yatırımlarını Yerinde İnceledi

Genel Sekreter Memiş İlçe Yatırımlarını Yerinde İnceledi

Genel Sekreter Memiş İlçe Yatırımlarını Yerinde İnceledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim