• BIST 9693.46
  • Altın 2508.406
  • Dolar 32.5788
  • Euro 34.7848
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 20 °C

Genel Başkan Memiş’ten, Vali Mahmut Demirtaş’a Ziyaret

Genel Başkan Memiş’ten, Vali Mahmut Demirtaş’a Ziyaret
Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Adıyaman'a gelen Sağlık-Sen Genel Başkanı ve Memur-Sen Genel Başkan Vekili Metin Memiş, beraberinde Sağlık-Sen Adıyaman...

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Adıyaman'a gelen Sağlık-Sen Genel Başkanı ve Memur-Sen Genel Başkan Vekili Metin Memiş, beraberinde Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkanı Yasin Barutçu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vali Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, sendikanın faaliyet ve çalışmaları hakkında Vali Demirtaş'a bilgiler verdi. Memiş, "Türkiye'de 500 bin sağlık çalışanının yüzde 50'sinin üyesi olduğu bir sendikayız. Aynı zamanda 850 bin üyesi ile Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü olan Memur-Sen'inde genel başkan vekilliğini yürütüyoruz. Biz sendikacılığı daha çok toplumun dönüştürülmesi noktasında ülkemizin geleceğini de önceleyen bir anlayışla yürütüyoruz. Türkiye'de sağlık alanında yapılan dönüşüm dünyaya örnek bir dönüşüm modelidir. Adıyaman'da da sizlerin kişisel çabalarıyla sağlık alanında çok ciddi gelişmelerin yaşandığına şahit oluyoruz. İnşallah Adıyaman'da sağlığı daha ileriye hep birlikte taşıyarak vatandaşımıza daha kaliteli sağlık hizmeti vermiş oluruz" şeklinde konuştu. Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş ve beraberindeki heyetin ziyaretinden memnuniyetini dile getiren Vali Mahmut Demirtaş ise, sağlık hizmetleri bakımından Adıyaman'ın son yıllarda önemli yatırımlara ev sahipliği yaptığını kaydetti. Vali Demirtaş, "Sağlık-Sen'in sağlıkta değişim ve dönüşüm çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Son yıllarda Adıyaman'da sağlık alanında çok ciddi değişimler yaşandı. Bu değişim ve dönüşümler sonucunda hastanesi olmayan ilçemiz kalmadı. Hastanelerimizin tamamı personeli ve modern donanımlarıyla vatandaşlarımıza 24 saat hizmet vermektedir. Bu değişim ve dönüşümler sonucunda bir taraftan sağlık hizmetlerinin kalitesi yükselirken, bir taraftan da vatandaşımızın sağlık hizmetlerine yönelik memnuniyeti arttı. Fedakar sağlık çalışanlarımıza yönelik şiddet olaylarını kesinlikle tasvip etmiyoruz" dedi.

Genel Başkan Memiş’ten, Vali Mahmut Demirtaş’a Ziyaret

Genel Başkan Memiş’ten, Vali Mahmut Demirtaş’a Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim