• BIST 9464.08
  • Altın 2488.872
  • Dolar 32.5974
  • Euro 34.7926
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Gençlik Ve Spor Eski Bakanı Suat Kılıç, Başkan Çakır’ı Ziyaret Etti

Gençlik Ve Spor Eski Bakanı Suat Kılıç, Başkan Çakır’ı Ziyaret Etti
Malatya Gençlik Konseyi Topluluğu tarafından düzenlenen "Genç Gelecek, Genç Türkiye" seminerine konuşmacı olarak katılan Gençlik ve Spor eski Bakanı...

Malatya Gençlik Konseyi Topluluğu tarafından düzenlenen "Genç Gelecek, Genç Türkiye" seminerine konuşmacı olarak katılan Gençlik ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret etti.

Malatya Gençlik Konseyi Topluluğu tarafından düzenlenen seminere katılmak üzere Malatya'ya gelen Gençlik ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç, beraberinde üniversiteli gençlerle birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a konukseverliğinden dolayı teşekkür eden Kılıç, Malatya'ya daha önce pek çok kez geldiğini belirtti. Kılıç, "Malatya'ya her gelişimde kentleşme adına yepyeni hamleler görüyorum. Bundan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum. Henüz çok yeni Büyükşehir Belediye Başkanı olmasına rağmen Malatya'da Belediye Başkanımız merkezden ilçelere, ilçelerden köylere uzanan hizmet koordinasyonunu çok sağlıklı bir şekilde yaptığını rahatlıkla burada gözlemleyebiliyoruz. Son olarak bundan iki yıl önce Cumhurbaşkanımız ile Malatya'yı ziyaret etmiştik o günden bu yana Malatya'da bir ahenk kendini hissettiriyor. Malatya'da cadde ve sokakların temizliği dikkatimi çekti. Bütün bu koordinasyonun iyi bir belediyecilik ve büyükşehir anlayışı ile tesis edildiği aşikar. Bu hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımızı, ilçe belediye başkanlarımızı ve meclis üyelerimizi kutluyorum" diye konuştu.

"DENEYİMLERİ, GENÇLERİMİZE ÖRNEK OLACAK"

Gençlik ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç'ı Malatya'da görmekten ve ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Belediye Başkanı Çakır, "Bakanımız görevdeyken de Malatya'mıza birçok ziyaretleri oldu. Malatya'mıza ve ülkemize çok güzel eserler kazandırdı. Bundan dolayı bakanımıza teşekkür ediyorum. Bakanımız gençlerle ilgili bir program nedeniyle burada. Deneyimleri, gençlerimiz için örnek olacaktır. Bakanımızın vereceği bilgilerin gençlerimize son derece faydalı olacağı kanaatindeyim" şeklinde konuştu.

Gençlik ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç, Başkan Çakır'ı ziyareti sırasında, Türkiye'de ilk kez Malatya'da hayata geçirilen trambüs ile ilgili de bilgiler aldı. Konuşmaların ardından günün anısına Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Gençlik ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç'a kayısı hediye ederken, Suat Kılıç da Başkan Çakır'a İstiklal Marşı'nın yazılı olduğu seramik tabak hediye etti.

Gençlik Ve Spor Eski Bakanı Suat Kılıç, Başkan Çakır’ı Ziyaret Etti

Gençlik Ve Spor Eski Bakanı Suat Kılıç, Başkan Çakır’ı Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim