• BIST 9506.12
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

Gençlik Ve Spor Bakanı Kılıç Hatay’da

Gençlik Ve Spor Bakanı Kılıç Hatay’da
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "PKK bir terör örgütüdür. Bu terör örgütüyle mücadele de dünyanın neresinde terörle mücadele nasıl...

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "PKK bir terör örgütüdür. Bu terör örgütüyle mücadele de dünyanın neresinde terörle mücadele nasıl yapılıyorsa öyle yapılır. Bu, bu kadar basittir. Siyaset yapmak isteyenin yolu meclistir. Siyaset yapmak isteyenin yolu bellidir" dedi.

AK Parti Hatay İl Başkanlığını ziyaret eden Bakan Kılıç, yaptığı konuşmada, terörle olan mücadele ne gerektiriyorsa yapmak konusunda hiçbir çekincelerinin olmadığını ifade ederek, "Bu yaz, 2015'te iki seçim yaşadık. O seçimler arasında acaba Türkiye'de bir şeyler bozulur mu, istikrar elden gider mi, hükümetin tam iş başında olmadığını zannediyoruz diyenler birtakım oyunlar çevirmeye kalktı. Huzur bozmaya kalktılar. Biz ne dedik açıkça? Bu ülkenin huzuru, geleceği için ne yapılması gerekiyorsa değil elimizi, gövdemizi taşın altına koyarız ve o sorumluluğu yaparız. Bunu Sayın Cumhurbaşkanımız da Başbakanımız da dile getirdiler. Biz bu konuda müttefiklerimizin, dostlarımızın çifte standart göstermemeleri konusunda çok ciddi çağrıda bulunuyoruz. Onların da bu anlamdaki duruşlarını görmek istiyoruz. PKK bir terör örgütüdür. Bu terör örgütüyle mücadele de dünyanın neresinde terörle mücadele nasıl yapılıyorsa öyle yapılır. Bu, bu kadar basittir" dedi.

"Siyaset yapmak isteyenin yolu meclistir. Siyaset yapmak isteyenin yolu bellidir" diyen Kılıç, "Ama arasına terörle mesafe koyamayan, açık seçik olarak teröristi, terörü lanetleyemeyenlerin de hiç kusura bakmasınlar kendi iradeleri yoktur. Bunu zaten görüyoruz. Onun için biz şunu açık ve seçik olarak her zaman söyledik. Her bir vatandaşımızın, kardeşimizin, hayatı bizim için değerlidir. Devletine, milletine karşı eline silah alanlara cevabı verilir. Bunda hiçbir şüphemiz olmadı. Suistimal içerisine girenler oldu bazı konularda, onların da cevabını verdik, hiçbir zaman da vermekten çekinmeyiz" diye konuştu.

Türkiye kazanacaksa kendilerinin kaybetmeye razı olduklarını, bunu her zaman söylediklerini vurgulayan Kılıç, siyasette bunu söyleyemeyenlerin, koltuk sevdası peşinde koşanların bir genel başkanlık koltuğu için uğraşanların ne yaptıklarını bilmediğini kaydetti.

Gençlik Ve Spor Bakanı Kılıç Hatay’da

Gençlik Ve Spor Bakanı Kılıç Hatay’da

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim