• BIST 9524.59
  • Altın 2484.08
  • Dolar 32.5023
  • Euro 34.683
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 18 °C

Gençlik Ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Şanlıurfa’da

Gençlik Ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Şanlıurfa’da
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye'nin geleceğe yürüyüşünü engellemek isteyenlerin amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklarını...

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye'nin geleceğe yürüyüşünü engellemek isteyenlerin amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklarını belirtirken, "Biz hiç bir zaman birbirimizi ayrı görmedik, göremeyiz. Bizim böyle bir düşüncemiz olmadı. Ayrı görenler başkalarıdır. Hepimiz kendimizi bu milletin, bu devletin, bu güzel coğrafyanın, bu medeniyetin, Türkiyemizin bir parçası olarak görüyoruz" dedi.

Şanlıurfa programı çerçevesinde Şanlıurfa Belediyesini ziyaret eden Bakan Çağatay Kılıç, burada yaptığı açıklamada, Türkiye'nin en genç nüfuslarından birine sahip olan Şanlıurfa'da gerçekleştirecekleri çalışmaların, geleceğe çok farklı bir yansıma getireceğini söyledi.

Yapılan çalışmaların birlik ve beraberliklerine katkı sağlayacağını kaydeden Bakan Çağatay Kılıç, "Biz hiç bir zaman birbirimizi ayrı görmedik, göremeyiz. Bizim böyle bir düşüncemiz olmadı. Ayrı görenler başkalarıdır. Hepimiz kendimizi bu milletin, bu devletin, bu güzel coğrafyanın, bu medeniyetin, Türkiyemizin bir parçası olarak görüyoruz" diye konuştu.

"EYLEM PLANI ÇERÇEVESİNDE BİRÇOK ÇALIŞMAYA İMZA ATACAĞIZ"

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Mardin'de açıkladığı eylem planı çerçevesinde birçok çalışmaya imza atacaklarını belirten Bakan Çağatay Kılıç, "Bunun ilk adımını Şanlıurfa'da atıyoruz. Türkiyemizi ilk 10 ekonomiye taşımak için, Sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koymuş olduğu 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarımıza yürümek için gerçekleştireceğimiz adımlar var. Sayın Başbakanımızın Mardin'de ortaya koymuş olduğu planın çerçevesinde gençlerimize yatırım ve gençlerimizin geleceğe kendilerini daha iyi hazırlaması için onlara imkan sağlama noktasındaki duruşumuzla da burada ilk adımı atmış olalım. Tabii bu anlamda birçok farklı ilde farklı çalışmalarımız olacak" açıklamasında bulundu.

"HER ŞEY GENÇLERİMİZİN KENDİLERİNİ GELİŞTİRMESİ İÇİN"

Gençlerin kendilerini geliştirme noktasında ortaya koydukları çalışmaların bütün hızıyla devam ettiğini ifade eden Bakan Çağatay Kılıç, "Yurtlar konusunda sportif alt yapı konusunda, gençlerimizin kendilerini geliştirmek için ortaya koyduğumuz çalışmalar bütün hızıyla devam ediyor. Gençlerimizin sosyal sorumluluklarının da farkında olarak kendinden daha tecrübeli nesillerimizle kaynaşarak, kendinden küçük olan kardeşleriyle de tecrübelerini paylaşarak inşallah hep beraber geleceğe yürüyeceğiz" şeklinde konuştu.

"Ülkemizdeki farklılıklar, bizim zenginliğimizdir" diyen Bakan Çağatay Kılıç, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bizim aramızda ayrı gayrı yoktur. Biz hep birlikte Türkiyemizin geleceğe yürümesi noktasında bayrağımızın altında hep beraber yürüyeceğiz. İnanıyorum ki bu milletin geleceğe yürüyüşünü engellemek isteyenlere de milletimiz hiçbir zaman fırsat vermeyecektir."

Gençlik Ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Şanlıurfa’da

Gençlik Ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Şanlıurfa’da

Gençlik Ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Şanlıurfa’da

Gençlik Ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Şanlıurfa’da

Gençlik Ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Şanlıurfa’da

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim