• BIST 9457.07
  • Altın 2497.709
  • Dolar 32.5927
  • Euro 34.8193
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 22 °C

Gençlik Merkezine Yoğun İlgi

Gençlik Merkezine Yoğun İlgi
Düzce Gençlik Merkezinde bir çok dalda verilen kurslara yoğun ilgi var.

Düzce Gençlik Merkezinde bir çok dalda verilen kurslara yoğun ilgi var. Hem kursiyerler hem eğitmenler bu ilgiden ve kendilerine sağlanan imkanlardan memnun kalıyor.

Gençlik Merkezinde sanat, spor, müzik dallarında bir çok kursta yoğunluk var. Özellikle çocuklar ve gençler sanatın bir çok dalında ve sporda sevdikleri branşlarda kurs görürken, kendilerine sağlanan imkanlardan da oldukça memnunlar.

Tekvando kursundaki sporcular her gün yaptıkları antrenmanlarla müsabakalara hazırlanırken, kursta hem madalyalı sporcular var hem de bu spora gönül vermeye yeni yeni başlayan minik sporcular.

30 Kiloda Karadeniz Şampiyonu Emir Bedir Gençlik Spor Salonunda antrenmanlarını sürdürürken kendilerine imkan sağlayan Gençlik Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci'ye teşekkür etti.

36 kiloda Türkiye Şampiyonasına hazırlanan Aybike Kahveci de gençlik merkezi salonunda rahat bir ortamda antrenman yapma imkanı bulduğunu belirtti.

Gençlik merkezinde müzik dalında da gençler hem enstrüman çalmayı öğreniyor, hem de kurdukları grupla birlikte çalışmanın keyfini çıkartıyorlar.

Müzik kursunda çalışmalarda bulunan Rıza Emanet, gençlerin kötü alışkanlıklardan arınmalarını sağlayarak bu kurslarda bir nebze de olsa onlara destek olmaya çalıştıklarını belirtti. Bu gençlerden oluşan bir grup kurduklarını söyleyen Emanet, başta enstrüman olmak üzere her konuda yardımcı olduğunu vurguladı.

VALİ FİDAN'IN EŞİ FATMA FİDAN'DA KURSTA

Gençlik merkezinde düzenlenen Tezhip kursuna Vali Ali Fidan'ın eşi Doç. Dr. Fatma Fidan'da katılıyor. Fatma Fidan diğer kursiyerler gibi Tezhip sanatında becerisini konuştururken keyifli ve rahat bir ortamda yeteneğini konuşturuyordu.

Tezhip kursu öğretmeni Fatma Karabulut, gençlerin dışarıda boş vakit geçirmek yerine kurslara katıldıklarını ve nezih bir ortamda faaliyetler gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Gençlik Merkezi gönüllü öğrencisi Furkan Dertli, kurslarda her imkanın bulunduğunu söylerken, geniş faaliyet imkanları ile gençlerin sosyal anlamda geliştiğinin altını çizdi.

Üniversite sınavına hazırlanan Esra Bakkaloğlu ise gençlik merkezinde etütlere katılmanın kendisine sağladığı yararları anlatırken derslerden arta kalan zamanlarda ise sosyal aktivitelere katılarak vakit geçirdiklerini belirtti.

Gençlik Merkezine Yoğun İlgi

Gençlik Merkezine Yoğun İlgi

Gençlik Merkezine Yoğun İlgi

Gençlik Merkezine Yoğun İlgi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim