• BIST 9450.8
  • Altın 2494.844
  • Dolar 32.5924
  • Euro 34.7836
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Gençlik Meclisi 2016 Yılı Genel Açılış Toplantısını Yaptı

Gençlik Meclisi 2016 Yılı Genel Açılış Toplantısını Yaptı
Kastamonu Kent Konseyi Gençlik Meclisi, 2016 yılı Genel Açılış Toplantısını Kastamonu Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

Kastamonu Kent Konseyi Gençlik Meclisi, 2016 yılı Genel Açılış Toplantısını Kastamonu Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Kent Konseyi Başkanı Mehmet Çelik'in yanı sıra birçok yeni üye katıldı. Toplantıda tecrübelerinden bahseden Mehmet Çelik, gençlerin sorunlarını da dinledi. Akşam saatlerinde otobüs seferlerinin azlığından, kafelerdeki fiyatların yüksek olmasından ve part-time çalışma imkanlarının yetersizliğinden dert yanan öğrencileri dinleyen Mehmet Çelik, sorunların çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağından bahsetti.

Kastamonu'daki gençlik dernekleri ve gençlik temsilcilerine yönelik yapılacak olan Gençlik Çalıştayı'ndan bahseden Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Zülküf Dal ise, meclisin 4 aylık faaliyetlerini anlattı. Gençlik Meclisi Başkanı Zülküf Dal, "Kastamonu'daki gençlerin sorunlarını ve bu sorunların çözümlerini belirlemek amacıyla gençlik derneklerine, üniversite öğrenci topluluklarına ve öğrenci temsilciliklerine yönelik Gençlik Çalıştayı çalışmalarına start verdik. Ayrıca 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü nedeniyle yapacağımız video çekimi için gönüllülere görev dağılımı yaptık" dedi.

Yılın en iyi Gençlik Meclisi seçimine aday olduklarını belirten Zülküf Dal, "Ulusal Gençlik Parlamentosu tarafından Türkiye çapında düzenlenecek olan "Yılın En İyi Gençlik Meclisi" seçimine adayız. Allah'ın izniyle bu ödülü alacağımıza inanıyoruz ve bunun için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Amacımız gençlerin sesi ve sözcüsü olan katılımcı, kapsayıcı, üretken ve sorun değil çözüm üreten bir Gençlik Meclisi olmaktır. Gençlik Meclisimizin tüm çalışmalarında bizlerden desteklerini esirgemeyen gençlerin her ihtiyacında yanlarında olan değerli Belediye Başkanımız Tahsin Babaş'a çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim