• BIST 9121.68
  • Altın 2324.222
  • Dolar 32.3597
  • Euro 34.9217
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Gençlik Liderleri Engel Tanımıyor

Gençlik Liderleri Engel Tanımıyor
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yakutiye Gençlik Merkezi sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yakutiye Gençlik Merkezi sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor. Özel Eğitim Uygulama Merkezi'ni ziyaret eden gençlik liderleri ve gönüllü gençler , çocuk gelişimi kursiyerlerinin yapmış oldukları oyuncakları engelli öğrencilere hediye etti.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri'nde gönçlere yönelik çalışmaların yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri de tüm hızıyla devam ediyor. GHSİM Yakutiye Gençlik Merkezi Gençlik Liderlerinin ve gönüllülerin bu sefer ki uğrak yeri, Erzurum Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nde öğrenimlerine devam eden engelli öğrenciler oldu. Yakutiye Gençlik Merkezi'nde devam eden Çocuk Gelişimi kursiyerlerinin yapmış oldukları oyuncakları engelli öğrencilere hediye ederek onlarla sohbet eden gençlik liderleri ve genç gönüllüler adeta gönülleri fethettiler.

Gençlik Merkezleri Koordinatör Müdürü ve Yakutiye Gençlik Merkezi Müdürü Zülküf Yılmaz, "Gönüllü çalışmalarımız kapsamında Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğretmenlerinden Fatma Nur Aydoğdu Hocamız ile Gençlik Liderlerimizin yaptıkları program doğrultusunda bir ayı aşkın süreyle engelli öğrencilerimize hediye edeceğimiz oyuncakların yapımıyla uğraştık. Oyuncakların yapımında emekleri geçen Çocuk Gelişimi eğitmenimiz Zeynep Ravza Yavuz ve öğrencilerine, ayrıca projelerinin uygulanmasında destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'e teşekkür ediyoruz" dedi.

Özel Eğitim Uygulama Merkezi müdürü Kasım Karaca ise yapmış olduklarını bu sosyal sorumluluk projesinden ötürü Yakutiye Gençlik Merkezine çalışanlarına teşekkürlerini iletirken, Gençlik Liderleri ve gönüllü gençlerin bu hareketinin takdire şayan olduğunu ifade etti.

Gençlik Liderleri Engel Tanımıyor

Gençlik Liderleri Engel Tanımıyor

Gençlik Liderleri Engel Tanımıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim