• BIST 9701.67
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 28 °C

Gençleşmek İsteyenlere Uzman Tavsiyesi

Gençleşmek İsteyenlere Uzman Tavsiyesi
Estetik International Sağlık Grubu kurucusu Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrah Op. Dr. Bülent Cihantimur; "Yeni yılla birlikte alınan kararların içerisine...

Estetik International Sağlık Grubu kurucusu Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrah Op. Dr. Bülent Cihantimur; "Yeni yılla birlikte alınan kararların içerisine cildinize ve bedeninize iyi bakmayı da ekleyin" dedi.

2016 yılında cildi ve bedeni korumaya yönelik yapılabilecek uygulamalara değinen Op. Dr. Bülent Cihantimur, "Yeni bir yıl, yeni bir yaş daha demek, bu da yaşlanma ve bedeninin biraz daha yıpranması manasına geliyor. Fakat her senenin başında alınan karar ve planlamalara cildi ve bedeni de dahil ederseniz, bu süreci en iyi şekilde geçirmek mümkün. Yeni çizgiler kazanmayın, suratınıza yeni form kayıpları eklemeyin. Tüm bunlar için, yaşlanma belirtileri başlamadan önlem alabilirsiniz" diye konuştu.

EN AZ BEŞ YAŞ GENÇLEŞMEK İÇİN BUNLARI YAPIN

Sigaranın zararını anlatan Op. Dr. Bülent Cihantimur, şunları söyledi: "2016 yılında hayatınızdan sigarayı, güneşin zararlı ışınlarını, hakaretsiz bir yaşamı, elektromanyetik kirliliği, katkı maddeli ve ambalajlı besinleri uzak tutarak işe başlayabilirsiniz. Evet, sigara cildin en büyük düşmanı, sigara içenler yeni yıl kararlarına mutlaka bırakmayı eklemeli. Ayrıca güneşten kaçmak mümkün değil ama koruyucu ürün kullanabilirsiniz. Cep telefonlarını kulaklıkla kullanın ve mevsiminde taze sebze ve meyvelerle beslenin ayrıca spor yapın, hareket edin. Tüm bu saydıklarımı 2016 senesi boyunca yapanlar, en az 5 yaş gençleşerek hayatlarına devam edeceklerdir."

Op. Dr. Bülent Cihantimur, aynı zamanda ufak estetik müdahalelerle de çok daha yenilenmiş bir bedene ve yüze kavuşmanın mümkün olduğunu söyledi.

TAZELENMEK İÇİN ÖRÜMCEK AĞI KREMİ

Ödüllü aktif ajanlarla oluşturdukları Örümcek Ağı kremi kullananlardan son derece iyi geri dönüş aldıklarını söyleyen Cihantimur, "Cildinizin desteğe ihtiyacı var az evvel saydığım yapılmaması gerekenleri hayatınızdan çıkardığınız vakit büyük oranda cilt ve beden sağlığını korumuş olacaksınız. Ayrıca tüm yıl boyunca cildinizi iyi ve kaliteli bir yaşlanma karşıtı kremle desteklerseniz, sene başında aldığınız kararın, uygulama sonrası farklılığını hissedersiniz. Zaten Örümcek Ağı kreminin formülasyonunu oluştururken bu fikirle yol aldık. Krem cildin en büyük yardımcısı, mutlaka kullanılmalı ve cilt desteklenmelidir" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim