• BIST 9548.09
  • Altın 2499.47
  • Dolar 32.4922
  • Euro 34.5731
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Gençlerle El Ele Doğa Yürüyüşü

Gençlerle El Ele Doğa Yürüyüşü
Gençlerin boş vakitlerini olumlu sportif aktiviteler ve farklı ilgi odaklarına kaydırarak kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı hedefleyen Ünye El Ele Derneği,...

Gençlerin boş vakitlerini olumlu sportif aktiviteler ve farklı ilgi odaklarına kaydırarak kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı hedefleyen Ünye El Ele Derneği, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yürüttüğü proje kapsamında ilk etkinliği olan doğa yürüyüşünü gerçekleştirdi.

Ünye Atatürk Parkı'ndan Çamlık mevkiine kadar gerçekleştirilen doğa yürüyüşüne Işığı Arayanlar Fotoğraf Topluluğu, Ordu Dağcılık Kulübü üyeleri, STK temsilcileri, dernek üyeleri ve gençler katıldı. Ordu Valiliği ve Ünye El Ele Derneği tarafından yürütülen "Gençlerle Elele Sağlıklı Günlere" projesi kapsamında gerçekleştirilen doğa yürüyüşünün ardından projeye ilişkin bilgiler veren El Ele Derneği Başkanı Adem Atik, "Derneğimiz kurulduğu ilk günden bugüne kadar Ünye ile alakalı sosyal sorumluluk projeleri olsun, gençlerle yapılacak faaliyetler olsun Ünye'deki dezavantajlı olan her şeyle alakalı çalışmaları zaten yapıyordu. Bu proje Gençlik ve Spor Bakanlığı ile birlikte projesini yaptığımız ve hibesini aldığımız Ordu ve 10 ilçesinde uygulanacak gençlerle ilgili kapsamlı bir proje. Bu proje kapsamında gitar kursu, yüzme etkinliği, doğa yürüyüşleri, fotoğraf yarışması ve gezilerimiz olacak. Ordu'nun 10 ilçesinde bu etkinliklerimizi gerçekleştireceğiz. Geçtiğimiz günlerde projenin açılışını gerçekleştirmiştik şimdi ise açılıştan sonra ki ilk projemiz olan doğa yürüyüşü etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Sağ olsun Işığı Arayanlar Fotoğraf Topluluğu, Ordu Dağcılık Kulübü ve diğer STK temsilcisi arkadaşlarımızla katılımıyla güzel bir yürüyüş faaliyeti gerçekleştirdik. Burada, yani Çamlık'ta arkadaşlarımıza hem ikramlarda bulunup hem de hoş sohbet ediyoruz" dedi.

Gençlerle El Ele Doğa Yürüyüşü

Gençlerle El Ele Doğa Yürüyüşü

Gençlerle El Ele Doğa Yürüyüşü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim