• BIST 9693.46
  • Altın 2505.209
  • Dolar 32.5793
  • Euro 34.764
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Gençlerbirliği’nde Yılmaz Vural Dönemi Başladı

Gençlerbirliği’nde Yılmaz Vural Dönemi Başladı
Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav, Teknik Direktör Yılmaz Vural ile düzenlenen imza töreninde, "Çok hoca değiştiren bir kulüp başkanı var....

Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav, Teknik Direktör Yılmaz Vural ile düzenlenen imza töreninde, "Çok hoca değiştiren bir kulüp başkanı var. Bir de çok kulüp değiştiren bir hoca var. Bu çok hoca değiştiren başkanla, çok kulüp değiştiren hoca nasıl olduysa anlaştılar" dedi.

Mehmet Özdilek ile yollarını ayırdıktan sonra bir süredir yeni teknik direktör arayan Gençlerbirliği'nde Yılmaz Vural dönemi resmen başladı. Gençlerbirliği İlhan Cavcav Tesisleri'nde gerçekleşen toplantı ile Yılmaz Vural, kırmızı-siyahlı ekip ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

"2. LİGE DÜŞMEK BİR FELAKET DEMEKTİR"

Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav, ortada çok enteresan bir durum olduğunu ifade ederek, "Çok hoca değiştiren bir kulüp başkanı var. Bir de çok kulüp değiştiren bir hoca var. Bu çok hoca değiştiren başkanla, çok kulüp değiştiren hoca nasıl olduysa anlaştılar. Ben futboldan geldiğim için zaman zaman genç hocalarımızın yapmış olduğu hataları gözümle görüyorum. Sizlere intikal etmemiş olayları size anlatsam şaşarsınız. 2. lige düşmek demek bir felaket demektir. Bu Passolig çıktıktan sonra her gün kulübümüze 40-50 kişilik heyet tepkide bulunuyor. Zaman zaman ilgililere bunu söylüyoruz. Fakat bir netice alamadık" ifadelerini kullandı.

"ESKİŞEHİR BİZİM İÇİN HAYATİ ÖNEM TAŞIYAN BİR MAÇ"

Yılmaz Vural'ın takıma faydalı olacağının altını çizen Cavcav, "Gençlerbirliğini bu sene layık olduğu yerde tutacağına, onun başarılı olması için de kulüp olarak biz her türlü desteği hocamıza vereceğimizi bilmenizi isterim. Bu hafta oynayacağımız bir Eskişehirspor maçı var. Bu maç hakikatten hem Eskişehir hem de bizim için hayati önem taşıyan bir maç. Keşke imkan olsa da bu Eskişehir maçında 3 puan bize bir 3 puan da Eskişehir'e verseler. İkimizde galip gelsek. Gönlümde yatan olay budur. Sevgili hocama güveniyoruz" diye konuştu.

"HOCANIN ELİNDE SİHİRLİ TOKMAK YOK"

Şu anda takımda 12 tane yabancı oyuncunun olduğuna dikkat çeken Cavcav, şöyle devam etti:

"3-4 tane yabancı oyuncumuzu mutlaka göndermek durumundayız. Daha hocayla bunu hiç konuşmadım. Ama benim gördüğüm kadarıyla buraya yeni yüzler almak mecburiyetindeyiz. Hocanın elinde sihirli tokmak yok ki. Ben hepinizin huzurunda hocaya çok güvendiğimi, tecrübesine inandığımı, yanında olan yardımcı arkadaşlarımızın da hocanın senelerce beraber olduğu kardeşlerim olduğunu söylemek istiyorum."

VURAL: "SÖZDEN ÇOK İŞ ZAMANI"

Gençlerbirliği ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Yılmaz Vural ise 5 gün sonra Eskişehirspor ile önemli bir maça çıkacaklarını vurgulayarak, "Sözden çok iş zamanı. Eskişehirspor ile 2 takımı çok ilgilendiren bir maç oynayacağız. Herkes kazanmak istiyor. Sonrasında bir ara dönemimiz var. Biz de ayın 2'sine kadar bir ara vereceğiz ondan sonra 15 günlük bir süremiz var. Orada yine takımın bize göre eksik bulduğumuz taraflarını tamir etmeye çalışacağız. Takıma birkaç ilave yapılması düşünülüyor. Yönetim kurulumuz o konuda fikrini söyledi zaten. Biz de o doğrultuda çalışmalarımızı yapacağız. Bir an evvel Gençlerbirliği takımımızı bu pozisyondan çıkartmak gibi bir iddiayla buradayız. Kolay bir pozisyon değil ama bu takımın şu anki kadro yapısı itibariyle hakikaten kendisine yakışan bir pozisyon olmadığı gerçeği de ortada. Kısacası buradayız ve bildiğimiz bir camia. 36 yıldır bu ligde sürekli olan bir takımın bundan sonra da sürekliliği devam eder inşallah. Bizi tercih ettiği için başkanıma teşekkür ederim. Biz başaracağımıza inanıyoruz. İnanmadığımız bir konuya zaten talip olmazdık. Biz de 5 aydan beri çalışmıyoruz ve antrenörlüğü özledik. İsteğimiz yerinde. Ekibimizle birlikte bu takımın bu pozisyondan çıkması adına gelecek haftalara bakacağız. Çok konuşmak yerine oyuncularla bir toplantımız var ve ardından antrenmana çıkacağız. Takımın yabancısı değiliz. Ortada çok büyük bir problemimiz yok. Bir antrenör anlamında bizim katkılarımızla birlikte buradan çıkmanın çok zor olacağını düşünmüyorum. Başkanıma, "sezon sonuna kadar çalışalım" dememe rağmen sağ olsun bize 1.5 sene anlaşalım dedi" açıklamasında bulundu.

Gençlerbirliği’nde Yılmaz Vural Dönemi Başladı

Gençlerbirliği’nde Yılmaz Vural Dönemi Başladı

Gençlerbirliği’nde Yılmaz Vural Dönemi Başladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim