• BIST 9631.59
  • Altın 2475.941
  • Dolar 32.4479
  • Euro 34.4714
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 21 °C

Gençler uyuşturucuyu halkın yoğun olduğu yerlerde de içiyor

Gençler uyuşturucuyu halkın yoğun olduğu yerlerde de içiyor
Samsun İlkadım ilçesinde halkın en yoğun olduğu yerlerden birisi olan Kurutuluş Yolu'nda bir genç içtiği bonzai sonrası krize girdi.

Samsun İlkadım ilçesinde halkın en yoğun olduğu yerlerden birisi olan Kurutuluş Yolu'nda bir genç içtiği bonzai sonrası krize girdi. Yerde kıvranan gence yoldan geçen vatandaşlar yardım etti.

Cumhuriyet Meydanı tramvay durağı arkasındaki ağaçlık alanda oturan 21 yaşındaki Y.Ç. isimli genç bir süre sonra kendini yere atarak kıvranmaya başladı. O sırada yoldan geçen vatandaşlar yerde kıvranan genci kendisine getirmeye çalıştı. Baygın halde olan genci kaldırıma oturtan vatandaşlar, gencin uyuşturucu madde aldığı şüphesiyle polisi aradı. Olay yerine gelen polisler ayakta durmakta güçlük çeken Y.Ç.'yi ekip otosuna bindirerek muayene ettirmek için hastaneye götürdü.

AYNI SAATLERDE TORBACILAR ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Öte yandan Samsun'un göbeğinde söz konusu olayın yaşandığı saatlerde Samsun ve ilçelerinde uyuşturucu satanlara yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 8 kişiden 6'sı adliyeye sevk edildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri "torbacı" olarak tabir edilen sokakta uyuşturucu satan kişilere yönelik 2 ay önce takip başlattı. Terme Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında polis, dün Samsun'un Terme ve Çarşamba ile Ordu'nun Ünye ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenleyip 14 adrese baskın düzenledi.

Yapılan aramalarda 1 kilo bonzai, 20 gram esrar, 7 gram hint keneviri, 1 ruhsatsız glock marka tabanca ve bu tabancaya ait 18 mermi, 2 ruhsatsız av tüfeği ele geçirilip 8 şüpheli gözaltına alındı. Samsun Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan şüphelilerden Süleyman Ç. (54), Necmettin A. (30), Bülent B.Ş. (30), Yakup U. (31), Ayhan B. (20) ve İbrahim C. (31) bugün Terme İlçe Adliyesi'ne sevk edildi. 2 şüpheli hakkında yürütülen soruşturmanın ise halen devam ettiği bildirildi.

Gençler uyuşturucuyu halkın yoğun olduğu yerlerde de içiyor

Gençler uyuşturucuyu halkın yoğun olduğu yerlerde de içiyor

Gençler uyuşturucuyu halkın yoğun olduğu yerlerde de içiyor

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim