• BIST 9548.09
  • Altın 2499.945
  • Dolar 32.4881
  • Euro 34.5791
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Gençler, Şaban Kızıldağ İle Birlikte “Mazeret Yok” Dedi

Gençler, Şaban Kızıldağ İle Birlikte “Mazeret Yok” Dedi
Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Gönül Köprüsü" Projesi kapsamında, Dr. Şaban Kızıldağ,...

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Gönül Köprüsü" Projesi kapsamında, Dr. Şaban Kızıldağ, "Mazeret Yok" konferansı verildi.

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Türkiye Petrolleri salonunda gençlere konferans verildi. Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Dr. Şaban Kızıldağ tarafından verilen konferansa, lise öğrencileri katıldı. Jandarma Garnizon Komutanı Albay İbrahim Koyuer, Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Solmaz, Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş ve öğrenciler katıldı.

'Mazeret Yok" konferansı öncesinde açılış konuşmasını yapan Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Adıyaman'ın huzur şehri olduğunu, Türkiye'nin en güzel şehirlerinden birisi olduğunu vurguladı.

Gençlere verilen önemden bahseden Fikret Salmaner, ülkemizin geleceği için gençlere daha fazla ilgi gösterilmesi gerektiği ve gençlerin bu konferans ile ufuklarının açılacağına inandığını ifade etti.

Konuşma sonrasında Adıyaman Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan 24 lisenin öğrencilerinin katılacağı bilgi yarışmasında grup kuraları çekildi.

Dr. Şaban Kızıldağ, "Mazeret Yok" konferansında eğlenceli dakikalar yaşandı. Kendine has üslubu ile salondakileri gülmekten kırıp geçiren Dr. Şaban Kızıldağ, gençlerin ufuklarını geniş tutmaları gerektiğini dikkat çekti.

Dr. Şaban Kızıldağ konferansında insanların başarısız ve mutsuz olmasındaki en büyük nedenin mazeret üretmek olduğunu belirterek, sağlıklı bir ruh hali için insanın kendini, insanları, çalıştığı işi, ait olmayı sevmesi, sağlam bir inancı olması, sağlam hayalleri ve bu hayallere bağlı planlarının olması gerektiğini kaydetti.

Gençler, Şaban Kızıldağ İle Birlikte “Mazeret Yok” Dedi

Gençler, Şaban Kızıldağ İle Birlikte “Mazeret Yok” Dedi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim