• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3631
  • Euro 34.9427
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Gençler kartondan pota ile basketbol oynuyorlar

Gençler kartondan pota ile basketbol oynuyorlar
Ortadoğu Sosyal Projeler ve Araştırmalar Genel Merkezi Derneğinin (OSPAM) gençlerle birlikte hazırladığı "Gündem Gençlik" gazetesinin spor sayfasında...

Ortadoğu Sosyal Projeler ve Araştırmalar Genel Merkezi Derneğinin (OSPAM) gençlerle birlikte hazırladığı "Gündem Gençlik" gazetesinin spor sayfasında yayınlanan haber, Gaziantep'te en çok konuşulan konuların arasına girdi.

Oturdukları mahallede gerçek basketbol potası bulunmayan Gaziantepli gençler, ilginç bir yola başvurdu. Görenlerin şaşırarak baktığı kartondan pota yapan gençler, boş zamanlarını basketbol oynayarak geçiriyor.

Gaziantep Şahinbey'de oturan gençler, bir basketbol potasından bile yoksun kalsalar da spora olan tutkuları devam ediyor. Oturdukları mahallede gerçek basketbol potaları olmayınca kartondan pota yapıp bu şekilde basketbol oynayan gençlerin tek isteği ise gerçek bir potaya sahip olmak.

Ortadoğu Sosyal Projeler ve Araştırmalar Genel Merkezi Derneğinin (OSPAM) Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yaptığı protokol kapsamında gençlerle yürüttüğü proje ile birlikte çıkarılan Gündem Gençlik gazetesinde yayınlanan bu habere ilişkin açıklamalarda bulunan proje koordinatörü Balia Baykal, "Daha önce Gündem Gençlik gazetesinin spor sayfasında yayınlanan bu haber, son günlerde Gaziantep'te en çok konuşulan konuların arasına girdi. İlgi çeken bu haber, birçok mercide yayınlandığı gibi Gaziantep yerel medyasından da bazı gazetecilerin gözünden kaçmadı. Dernek olarak şu an olduğu gibi gençlere sunulacak olan her türlü projeye destek olacağız. Cumhuriyetimizin 93. yıl dönümünde cesaretimizi güçlendiren ve sürdüren gençlerimize sahip çıkılması ve ihtiyaç duydukları her türlü imkanın sunulması gerekmektedir" dedi.

Kartondan potayı kullanıp basketbol oynayan gençler, kartondan yaptıkları potanın yağmurlu havalarda ıslanıp bozulduğunu ifade etti. Ayrıca, gençler, her ne kadar eğleniyor görünseler de gerçek bir potadan yoksun kaldıkları için bu oyundan istedikleri kadar keyif alamadıklarını söylüyor.

Gençler kartondan pota ile basketbol oynuyorlar

Gençler kartondan pota ile basketbol oynuyorlar

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim