• BIST 9772.09
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Gençler Futsal Yarı Finalleri Ortaca’da Yapıldı

Gençler Futsal Yarı Finalleri Ortaca’da Yapıldı
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Okul Sporları Genel Müdürlüğü Faaliyetleri kapsamında 2015-2016 eğitim-öğretim yılı Gençler Futsal Türkiye Şampiyonası...

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Okul Sporları Genel Müdürlüğü Faaliyetleri kapsamında 2015-2016 eğitim-öğretim yılı Gençler Futsal Türkiye Şampiyonası yarı final maçları Ortaca'da yapıldı.

Ortaca Spor Salonunda yapılan yarı final maçlarında 7 takımla 84 sporcu mücadele etti.

Müsabakaların açılış töreni Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serkan Öçalmaz, Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek, sporcu kafilesi ve protokol üyelerinin katılımıyla yapıldı.

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serkan Öçalmaz, Ortaca'da yapılacak olan müsabakalar sonucunda dereceye giren takımların Konya ve Aksaray'da düzenlenecek olan Gençler Futsal Türkiye birinciliği müsabakalarına gitmeye hak kazanacaklarını söyledi.

Öçalmaz, müsabakalara katılan tüm takımlara başarılar diledi.

Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek ise, Türkiye Şampiyonasının yarı final müsabakalarına ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Emeği geçenlere teşekkür eden Yılmaz, başarılar diledi.

Üç gün süren müsabakaların sonunda, birinciliği Konya Spor Lisesi ve İzmir Balçova Salih Dede Anadolu Lisesi takımları paylaştı. İkinciliği ise Kayseri Hakkı Altak Anadolu Lisesi ve İstanbul Prof. Faik Soner Spor Lisesi elde etti.

Takımların madalya ve katılım belgeleri Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Şube Müdürü Devrim Karakuş ve Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Murat Sözgen verdi.

Finalde Konya Spor Lisesi ile Kayseri Hakkı Altak Anadolu Lisesi mücadele etti. Çekişmeli geçen karşılaşmayı Konya Spor Lisesi 4-3 kazandı.

Gergin geçen karşılaşmanın ilk yarısında Hakemler tarafından tribünlere gönderilen Kayseri Hakkı Altak Anadolu Lisesi takımı ve idarecileri olayı protesto ederek madalya törenine katılmadı.

Gençler Futsal Yarı Finalleri Ortaca’da Yapıldı

Gençler Futsal Yarı Finalleri Ortaca’da Yapıldı

Gençler Futsal Yarı Finalleri Ortaca’da Yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim