• BIST 9524.59
  • Altın 2493.927
  • Dolar 32.5138
  • Euro 34.728
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 21 °C

Gencer: "Yüzde Yüz Kazanacağız"

Gencer: "Yüzde Yüz Kazanacağız"
Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, kendi sahalarındaki galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini belirterek, "Akhisar Belediyespor maçını...

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, kendi sahalarındaki galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini belirterek, "Akhisar Belediyespor maçını yüzde yüz kazanacağız" dedi.

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Hasan Subaşı Tesisleri'nde, Teknik Direktör Jose Morais yönetimindeki antrenmanda kırmızı-beyazlılar koşu, istasyon ve pas çalıştı. Antrenmanın son bölümünde iki gruba ayrılan kırmızı-beyazlılar yarı sahada çift kale taktik çalışması yaptı. Güney ekibinde antrenmana, sakatlığı süren Chico, Cezayir Milli Takımı'nda yer alan Mbolhi, ülkesinde bir lansmana katılan Samuel Eto'o katılmadı. Ayak bileğinden sakatlığı bulunan Lazareviç ise sahaya çıktı. Bir süre Morais ile görüşen Slovenyalı futbolcu Lazareviç, ardından çalışmasını salonda devam etti. Kırmızı-beyazlıların antrenmanını Kulüp Başkanı Gültekin Gencer de takip etti.

"YÜZDE YÜZ KAZANACAĞIZ"

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, şehitlerden dolayı üzgün olduklarını belirterek, Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok'un kalp rahatsızlığı sonucu hayatını kaybetmesi nedeniyle büyük üzüntü duyduklarını kaydetti.

Milli maç arasından sonra lig haftasına gireceklerini vurgulayan Gencer, "Pazar günü Akhisar Belediyespor ile oynayacağız. Kendi sahamızda bir galibiyet serisi başlattık. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Takımda eksik ve cezalı yok. Kazanmaktan başka şansımız yok. İnşallah bu maçı da yüzde yüz kazanacağız" dedi.

Gencer, takım kaptanı Samuel Eto'o'nun bir lansmana katılmak üzere ülkesinde olacağını ve yarın antrenmana katılacağını bildirdi.

Gencer: "Yüzde Yüz Kazanacağız"

Gencer: "Yüzde Yüz Kazanacağız"

Gencer: "Yüzde Yüz Kazanacağız"

Gencer: "Yüzde Yüz Kazanacağız"

Gencer: "Yüzde Yüz Kazanacağız"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim