• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 17 °C

Gencer, “Diyet ödemek istemiyoruz”

Gencer, “Diyet ödemek istemiyoruz”
Başkanı Gültekin Gencer, "Biz hakemlerimize saygılıyız. Hiçbir şekilde maçtan önce hakem değiştirilsin, kabul etmiyoruz, istemiyoruz gibi düşüncemiz yok. Sadece ne bizim diyetimizi başkaları ödesin, ne de başkalarının diyetini biz ödeyelim" dedi.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, "Biz hakemlerimize saygılıyız. Hiçbir şekilde maçtan önce hakem değiştirilsin, kabul etmiyoruz, istemiyoruz gibi düşüncemiz yok. Sadece ne bizim diyetimizi başkaları ödesin, ne de başkalarının diyetini biz ödeyelim" dedi.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Hasan Subaşı Tesisleri'nden düzenlediği basın toplantısında, bu haftaki rakipleri Trabzonspor'un Çaykur Rizespor karşılaşmasında hakem mağduriyeti yaşaması üzerine Antalyaspor'un diyet ödememesi noktasında yapacakları toplantıyı ortamı germeme adına yapmadıklarını aktardı.

Merkez Hakem Kurulu'nun Trabzonspor - Antalyaspor maçına Bülent Yıldırım'ın ataması üzerine yeniden toplantı yapmaya karar verdiklerini aktaran Başkan Gencer, "Bülent Yıldırım, Türkiye'nin yetiştirdiği önemli hakemlerden birisidir. Bülent Yıldırım, kariyere geldiyse çok iyi hakem olduğu için geldi. Ligin ilk maçında dahi yapılan olaylardan ardından bile hakemle ilgili söylemde bulunmadık. Hakem insandır, hata yapar dedik. Hakemlerimizin o aşamaya kadar geldiyse görevlerini en iyi şekilde yapacaklarına inandık. Bu sezon içinde yaşadığımız Trabzonspor'unda mağduriyetleri oldu. Bunun dışında öteki maçlarda telafi yoluna gidilme şeklinde hakem hataları zincirleme devam etti. Bununda hep beraber yaşadık" dedi.

"DİYET ÖDEMEK İSTEMİYORUZ"

"Muhakkak birileri diyet ödüyor" diyen Başkan Gencer, "Bizimle ne diyet ödenmesini ne de başkasının diyeti biz ödemek istiyoruz. Biz hakemlerimize saygılıyız. Hiçbir şekilde maçtan önce hakem değiştirilsin, kabul etmiyoruz, istemiyoruz gibi düşüncemiz yok. Sadece ne bizim diyetimizi başkaları ödesin, ne de başkalarının diyetini biz ödeyelim. Herkesin gözü bu maç üzerinde olacak. Hep beraber seyredeceğiz. Hakem gördüğünü çalsın maça etki etmesin iyi olan kazansın. Kim iyi oynarsa o kazansın. Kesinlikle hakemin geçtiğimiz haftalara dayalı kimseye diyet ödetmesini istemiyoruz. Diyet ödemekte istemiyoruz" diye konuştu.

"BÜLENT YILDIRIM'A GÜVENİYORUZ"

Bülent Yıldırım'ın kariyerine kalitesine güvendiğini dile getiren Gencer, "O gün görmemiştir, olabilir diye düşünen bir insanım. Geçen haftada Türkiye'nin parlayan bir hakemi Çaykur Rizespor - Trabzonspor maçında 4 tane penaltıyı vermedi. Arkasından Trabzonspor'un Antalyaspor'la maç yapacak olması nedeniyle biz diyet ödemek istemediğimizi belirtmek istiyoruz. Bülent Yıldırım atanınca mutlu olduk. Hem de hatırlatmak fayda var diye düşündük" dedi.

Gencer, “Diyet Ödemek İstemiyoruz”

Gencer, “Diyet Ödemek İstemiyoruz”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim