• BIST 9685.43
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 31 °C
  • İzmir 27 °C

Genç ve güzel eller için öneriler

Güzel ve bakımlı ellere sahip olmak için öncelikle kaliteli temizleyicilere başvurmanız gerekiyor.
Yüzünüz ve boynunuz kırışıksız, lekesiz ve genç bir görünüme sahip olabilir, fakat elleriniz sizin hakkınızda çok fazla bilgi verir; özellikle de yaşınız hakkında. Ellerin narin yapılı derisi, düzenli bakım yapılmasını gerektirir. Bu bakım yapılmadığında kırışıklar, lekeler ve damarlar ortaya çıkabilir. Doğru uygulamalar ve şımartıcı bakımlar ile ellerinizin daha genç ve daha güzel görünmesini sağlayabilirsiniz.
 
ELLERİNİZE HACİM KATIN
 
Ellerden fışkıran damarlar ve et derisinin incelmesi, ellerin hacim kaybederek yorgun görünmelerine yol açar. Uzmanlar, ellere anında hacim kazandırmak için hyalüronik asit dolguları ve hatta daha uzun soluklu sonuçlar için yağ dolgusu yapılabileceğini belirtiyor. Eğer el sırtında lekelenmeler varsa, IPL ve Q-Switch gibi lazer uygulamaları öneren uzmanlar, kimyasal peeling uygulamaları da tavsiye ediyor. Ancak eller yüze göre daha az sayıda kıl köküne ve daha düşük oranda yağ bezine sahiptir. Bu yüzden ele yapılacak uygulamaların, komplikasyon oluşturma riskine karşı çok dikkatli bir biçimde gerçekleştirilmeleri gerekiriyor. Yaşlanma belirtileri baş göstermeden önce önlem alabilmek için ellerinizi kaliteli temizleyicilerle yıkamaya, güneş koruyucu kullanmaya ve nemli tutmaya özen gösterin.
 
BAŞLICA BAKIMLAR
 
Soyma işlemleri
 
Peeling ve tanecikli soyma işlemleri; elleri ölü deriden arındırarak, nemlendiricinin daha iyi emilmesini sağlar. Böylece daha ışıltılı ellere sahip olmanıza yardımcı olur.
 
Salon bakımı
 
Özel bakımlar ile yaşlanmış ve stres etmenleriyle başa çıkmaya çalışan ellerinize içten dışa bakım yaptırabilirsiniz.
 
Tedaviler
 
Peelingler, dolgular; lazer uygulamaları, el derisindeki sorunları gidermeye ve güzel ellere kavuşmanıza yardımcı olur.
 
ELLER YAŞINIZI ASLA SAKLAMAZ
 
Eller yaşımızı belli eden tek organımızdır. Çünkü yaşlılık lekeleri olarak bilinen lekeler önce ellerde başlar, kırışıkla devam eder. Dolayısıyla yaşımızı saklamamızı engeller.
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim