• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Genç: “Türkiye’nin Geleceğine Karşı Sorumluyuz”

Genç: “Türkiye’nin Geleceğine Karşı Sorumluyuz”
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Bu kritik süreçte Büyük Türkiye Vizyonu ile yeni Anayasa ve başkanlık sisteminin gerekliliğini her yerde anlatarak...

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Bu kritik süreçte Büyük Türkiye Vizyonu ile yeni Anayasa ve başkanlık sisteminin gerekliliğini her yerde anlatarak Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Başbakanımıza sonuna kadar destek vermeliyiz. Çünkü Türkiye'nin geleceğine karşı sorumluyuz" dedi.

Her hafta pazartesi günleri birim müdürleri ile toplantı gerçekleştiren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, bu haftaki toplantıda, devam eden ve yapılacak olan hizmet değerlendirmesinin yanı sıra, birim müdürlerinden Türkiye'nin geleceği için daha fazla sorumluluk almalarını istedi. Toplantıda başkan yardımcıları ve birim müdürlerine yönelik konuşan Başkan Genç, "Karıncanın su taşıması misali, Türkiye'nin geleceğine yönelik hizmetin küçüğü büyüğü olmaz. Büyük Türkiye Vizyonu ile yeni Anayasa ve başkanlık sisteminin gerekliliğini her yerde anlatarak Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımızın destekçisi olmalıyız" ifadelerini kullandı.

"SAHADA OLMALIYIZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bir yandan terör örgütleriyle mücadele ederken, diğer yandan yeni bin yılın başında Türkiye'yi daha güçlü bir ülke yapacak olan Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi'ni gerçekleştirmek için çalıştığına vurgu yapan Genç, "Bu kritik süreçte ülkemizde yaşanan gelişmeleri uzaktan izleyen değil, bizzat sahada olmalıyız. Canik Belediyesi olarak zaten düzenlediğimiz Yeni Türkiye Yolunda Konferanslar Serisi ile bu sürece katkı sağlıyoruz. Ancak bu yetmez. Yeni Türkiye Yolunda ülkemizin her bir insanımızın enerjisine, desteğine ihtiyacı var" diye konuştu.

"KARINCA MİSALİ SU TAŞIYORUZ"

Samsun'da Yeni Türkiye sürecine en fazla destek veren sağlayan belediye olduklarını dile getiren Başkan Osman Genç, "Ülkemiz için bu önemli süreçte Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımıza destek vermekten onur duyuyorum. Yeni Türkiye Yolunda karınca misali su taşıyoruz. Ancak bu yeterli değil. Her bir Başkan Yardımcımız ve Birim Müdürümüz de bu süreçte daha etkin olmalıdır. Mümkün olduğunca çok insanımıza ulaşıp, ülkemiz, geleceğimiz ve çocuklarımız için büyük öneme sahip olan yeni Anayasa ile başkanlık sisteminin gerekliliğini, Büyük Türkiye Vizyonunu her yerde anlatmalıyız. Halkımızda daha fazla istişare yapmalıyız ve gittiğimiz her yerde Yeni Türkiye Yolunda neler yapmamız gerektiğini vatandaşlarımızla paylaşmalıyız" şeklinde konuştu.

Genç: “Türkiye’nin Geleceğine Karşı Sorumluyuz”

Genç: “Türkiye’nin Geleceğine Karşı Sorumluyuz”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim