• BIST 9693.46
  • Altın 2511.683
  • Dolar 32.5751
  • Euro 34.7761
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Genç Türkiye Zirvesi Başvuruları İçin Son Tarih 20 Mart

Genç Türkiye Zirvesi Başvuruları İçin Son Tarih 20 Mart
Genç Türkiye Zirvesi, Yıldız Teknik Üniversitesi öncülüğünde 6-8 Mayıs 2016 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Genç Türkiye Zirvesi, Yıldız Teknik Üniversitesi öncülüğünde 6-8 Mayıs 2016 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Genç Türkiye Zirvesi, "Türkiye'nin Geleceği, Bilgi Gençliği" sloganı ile Türk ve dünya gençliğinin geleceğine yön vermeye devam ediyor. Bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek Genç Türkiye Zirvesi, Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) öncülüğünde 6-8 Mayıs 2016 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Zirveye son başvuru tarihi ise 20 Mart.

Türkiye'nin 100'üncü yıl hedeflerine ulaşması için etkin bir platform oluşturan Genç Türkiye Zirvesi, Yıldız Teknik Üniversitesi öncülüğünde Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi stratejik ortaklığı ile gerçekleştirilecek. Genç Türkiye Zirvesi 2016'daki oturum başlıkları ise "Güçlü Yarınlar İçin Bilgi Toplumu", "Bilgi Ekonomisi ve Bütünsel Kalkınma", "4. Sanayi Devrimi Dünyayı Nasıl Değiştirecek?", "Türkiye'nin Yeniden İnşası: Bilgi Toplumuna Dönüşü", "Teknoloji ve İnovasyon Odaklı Yeni Nesil Üniversiteler", "Bilgi Teknolojileri ve Dijital Gelecek", "Başarının Yeni Paradigması: Tasarım Odaklı Düşünme" olacak.

GTZ AKADEMİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULACAK

Tiyatrodan edebiyata, teknolojiden sosyal sorumluğa kadar 19 farklı kategoride verilecek GTZ Akademi Ödülleri ile kendi alanlarında unutulmaz izler bırakmış saygıdeğer şahsiyetler ve vizyoner gençler biraraya gelecek. Ödül töreni için oylamaya katılmak isteyenler www.gencturkiyezirvesi.org adresinden kategoriler hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşabilecek.

GTZ GENÇLİK FUARI'NA BÜYÜK İLGİ BEKLENİYOR

Bu yıl bir ilke daha imza atan zirve kapsamında düzenlenecek GTZ Gençlik Fuarı ile gençlere değer katmayı hedefleyen şirketler, ürün ve hizmetlerini sergileme fırsatı bulacaklar. Birbirinden değerli konuşmacıların Türkiye'nin dört bir yanından ve 165 ülkeden gelecek gençlerle ortak akıl oluşturacağı zirvenin son gününde ise İstanbul'un tarihi ve kültürel güzellikleri zirve ekibiyle beraber keşfedilecek. Genç Türkiye Zirvesi, her sene olduğu gibi bu sene de unutulmaz bir kapanışla gençlere bir sonraki seneye kadar veda edecek.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim