• BIST 9044.53
  • Altın 2296.889
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0593
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Genç TÜMSİAD’dan Başkan Rıdvan Fadıloğlu’nu Ziyaret

Genç TÜMSİAD’dan Başkan Rıdvan Fadıloğlu’nu Ziyaret
Genç Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (Genç TÜMSİAD) Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyetle Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan...

Genç Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (Genç TÜMSİAD) Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyetle Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu ziyaret etti.

Genç TÜMSİAD Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu'ndan oluşan heyetle, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu makamında ziyaret etti. Genç işadamları ile sohbet eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, iş hayatında sivil toplum kuruluşlarına üye olmanın önemine değindi. Fadıloğlu, "Üniversite hayatında alınan eğitim ticari hayata girdiğimizde "ya bizim ticari hayatla bunu hiçbir alakası yok" diyorsun ama o birikimin faydasını zaman içerisinde görüyorsun. Diğer taraftan da sivil toplum kuruluşunda eğitim almakta nefis terbiyesi açısından, edep adap öğrenmek, hiyerarşik yapıyı bilmek, sabretmeyi öğrenmek açısından da çok önemli" diye konuştu. Sonrasında Genç TÜMSİAD'ın iş hayatındaki yerine de vurgu yapan Fadıloğlu, "Genç TÜMSİAD Türkiye'de iş camiasında etkin ağırlığı olan bir kuruluş böyle bir yapının içerisinde bulunmak hem üyeler için hem de ülke için büyük bir avantaj. Buradaki dostluklar, ticari irtibatlar üst seviyeye çıktıkça şehrinizin kazanması ülkenizin kazanması demek bu açıdan önemsiyoruz. Yalnızca burada değil imkanı olan bütün arkadaşların mutlaka belirli STK'larda görev yapmasında fayda var. Nasıl üniversitelerde toplum duyarlılık projesi adı altın kredili ders alınıyorsa burada da insan kendini yetiştiren bu topluma karşı sorumlulukları var. Bir yanından ekmeğini kazanmak için ticari faaliyetini devam ettirecek ama toplumsal duyarlılık projesi çerçevesinde sosyal sorumluluk projesi olarak da mesaisi yettiği kadar bu işlere emek vermeli. Yalnız STK'ların havasına kapılıp bir başına çalışan insanlardan işini kaybetmiş arkadaşlarım var. Bu işin havasına kapılamadan kendi işinizin ayakları üzerine basmasını sağlanmalı. Ekonomik olarak rahat değilsen nerenin başkanı ol orada duramazsın. Bunun için ekonomik rutine binmiş bir işin olması ya da sana yardımcı olacak ortağın veya kardeşin olması gerekir" diye konuştu.

Ziyarete Genç TÜMSİAD heyetinde Şube Başkanı Ercan İnce, Şube Başkan yardımcıları Zeynel Çekici ve Emrah Birelli ve Komisyon Başkanı Furkan Gökşen yer aldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim