• BIST 9101.45
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Genç Tıbbiyelilerden Öğrencilere Destek

Genç Tıbbiyelilerden Öğrencilere Destek
Selçuk Üniversitesi (SÜ) Tıp Fakültesi "Genç Tıbbiyeliler Öğrenciler Topluluğu" Beyşehir Şehit Hasan Metli İlkokulu öğrencilerine "kardeş okul" projesi...

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Tıp Fakültesi "Genç Tıbbiyeliler Öğrenciler Topluluğu" Beyşehir Şehit Hasan Metli İlkokulu öğrencilerine "kardeş okul" projesi kapsamında kitap ve kırtasiye yardımında bulundu.

Topluluk üyesi üniversite öğrencileri, Beyşehir Belediyesi'nin de destek verdiği proje kapsamında geldikleri Beyşehir'de okuldaki sınıfları ziyaret ederek minik öğrencilere kırtasiye malzemeleri ve çeşitli hediyeler dağıttı. SÜ Genç Tıbbiyeliler Öğrenci Topluluğu Üyesi İbrahim Pektor, yaptığı açıklamada, 3 yıl önce kurdukları toplulukla, sosyal sorumluluk projesi olarak köy okullarına çeşitli desteklerde bulunmaya başladıklarını belirtti. Pektor, "Amacımız, buradaki minik kardeşlerimizin bir nebze olsun eğitim hayatında bir iz bırakabilmek ve onların da iyi bir nesil olabilmesini sağlayabilmektir. Bugünkü minik öğrencilerimizle buluşmamızda, onlarla sınıflarda oyun da oynadık, zaten en çok sevdiğimiz kısım da orası. Okumalarına özel önem veriyoruz. Okumaları için kitaplar getirdik. Onları da öğretmenlerine teslim ettik. Yine buradaki kütüphane için de ayrıca setler almaya çalıştık. Projemize desteklerinden dolayı Beyşehir Belediye Başkanımız Murat Özaltun'a, Fakülte Sekreterimiz İbrahim Küçüktunç'a ve buraya kadar gelen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Şehit Hasan Metli İlkokulu Müdürü Hasan Ünal ise, "Yakın değil, uzak değil dememişler, okulumuza kadar teşrif etmişler. Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'den gelen öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Bu organizasyona sebep ve vesile olan Sayın Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Sekreterimiz İlker Küçüktunç Bey'e, Beyşehir Belediye Başkanımız Murat Özaltun'a, Selçuk Üniversitesi Rektörümüz Sayın Mustafa Şahin Bey'e ve emeği geçen kimler varsa herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Üniversite öğrencilerinin hayata geçirdiği projeye destek veren Beyşehir Belediyesi de konuklarını Taşköprü Aile Çay Bahçesi'ndeki yemek programında ağırladı. Genç Tıbbiyeliler Topluluğu üyeleri, yemeğin ardından Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun'a bir teşekkür belgesi takdim etti. Belgeyi, yemek programına katılan Belediye Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel Sekreter Küçüktunç ve topluluk üyelerinin elinden aldı.

Genç Tıbbiyelilerden Öğrencilere Destek

Genç Tıbbiyelilerden Öğrencilere Destek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim