• BIST 8986.97
  • Altın 2294.889
  • Dolar 32.3248
  • Euro 35.0632
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Genç Müsiadlılar Erzurum’da Buluşacak

Genç Müsiadlılar Erzurum’da Buluşacak
Erzurum Genç Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneğinin düzenlediği programla ülke genelinden gelecek olan 200 Genç Müstakil Sanayici ve İş Adamları...

Erzurum Genç Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneğinin düzenlediği programla ülke genelinden gelecek olan 200 Genç Müstakil Sanayici ve İş Adamları Erzurum'a gelerek istişare toplantıları yapılacak.

Erzurum Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneğin de yapılan basın toplantısına MÜSİAD Başkanı Taner Bayır, Genç MÜSİAD Başkanı Emrah Öztürk, yönetim ve basın mensupları katıldı. Ülkemizde ahlak ve maneviyatın çöktüğünü belirten Genç MÜSİAD Başkanı Emrah Öztürk, "Ülkemizde ahlak ve maneviyatın çöktüğü bir zamandayız bundan dolayı gençlerimizde birçok kötü alışkanlıklar olmayı başladı. Bu alışkanlıklar ilkokul sevilerine kadar inmeye başladı. Bunun önüne geçmek için ahlaki davranışları iyi olan gençler yetiştirmemiz gerekiyor. Bizde genç MÜSİAD olarak bu konuyla ilgili bölgesel bazda olsun yerel bazda olsun çeşitli faaliyetlerde bulunuyoruz" dedi.

"200 GENÇ İŞ ADAMI ERZRUMA GELECEK"

44 Genç MÜSİAD şubesinin Erzurum'da toplanacağını söyleyen Öztürk, "Bu hafta içerisinde ülke genelinde 44 Genç MÜSİAD şubesinin Erzurum da toplanacak. Bu genç arkadaşlarımızla birlikte istişare toplantıları yapacağız. Bu toplantı ülke genelinde 3 ayda bir çeşitli illerde gerçekleşiyor. Erzurum da genç MÜSİAD adı altında ilk kez toplanacak. Gelecek olan iller arasında İstanbul'dan tutun Denizli'den Diyarbakır'dan birçok ilden Erzurum'a gelecekler. Ve ortalama 200 genç iş adamı kardeşimizi burada misafir edeceğiz. Gelecek olan arkadaşlarımız arasında farklı sektörlerde iş yapanlar var ve çok önemli firmaların 3'üncü ve 4'üncü kuşak yöneticileri dahi var. Cuma günü Gala yemeği ile başlayacak olan programımız cumartesi günü eş zamanlı toplantılar ile devam edecektir. Erzurum'a bu toplantının faydalı olması için elimizden geleni yapacağız. Bundan dolayı gelecek olan firma sahipleri ile Erzurum da ki firma sahiplerinin istişare içinde olmalarını sağlayacağız" diye konuştu.

Genç Müsiadlılar Erzurum’da Buluşacak

Genç Müsiadlılar Erzurum’da Buluşacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim