• BIST 9693.46
  • Altın 2500.911
  • Dolar 32.4272
  • Euro 34.7006
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 18 °C

Genç Memur-sen Şehitler İçin Hatim İndirdi

Genç Memur-sen Şehitler İçin Hatim İndirdi
Genç Memur-Sen Adıyaman Temsilciliği, "Şehadet Ayı" olarak kabul ettikleri Şubat ayında kaybedilen milli ve manevi şehitler için hatim programı düzenledi.

Genç Memur-Sen Adıyaman Temsilciliği, "Şehadet Ayı" olarak kabul ettikleri Şubat ayında kaybedilen milli ve manevi şehitler için hatim programı düzenledi.

Adıyaman Çarşı Camii'nde ikindi namazına müteakip, okunan hatimlerin duasının yapıldı. Etkinliğe Memur-Sen Adıyaman İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz, sendika üyeleri katıldı.

Genç Memur-Sen Adıyaman İl Temsilcisi Ubeydullah Işık, "Bu ülkenin ve gönül coğrafyamızın katma değerine değer katan değerli mütefekkirlerin ve aksiyon adamlarının, dava adamlarının, ümmetin derdini dert edinmiş değerli büyüklerimizin aramızdan ayrılması ve son zamanlarda meydana gelen terör olayları sonucunda bu ülkenin birliği için , ezanı ve bayrağı için şehit olan aziz şehitlerimiz için Genç Memur-Sen Genel Merkezi tarafından Şubat ayı şehadet ayı ilan edilmiştir. Bu ayda şehadetlerinin yıl dönümü olan Mahmud Esad Coşan Hocamız, ümmetin aksiyon adamı Malcom X, Hasan El Benna, Milli Görüşün Lideri Necmettin Erbakan Hocamız, bu hafta kaybettiğimiz Mehmet Kırkıncı ve Said Özdemir Hocamız ve daha nice değerli mütefekkirlerimize ayrıca milletimizin değerlerinin, birlik ve dirliğinin muhafazası için şehit olan güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet ve mağfiret diliyoruz. Buradan ilim irfan ve hikmet yolundaki şuurlu gençliğe sesleniyoruz. Tarihi şan ve şerefle dolu bir milletiz. Atalarımız vatan, millet ve inançları uğrunda her türlü zorluğa göğüs germiş, gerektiğinde canlarını vermekten çekinmemişlerdir. Sorumluk duygusuyla, bugün tüm Türkiye'de şuurlu gençlik olarak, tüm şehitlerimizin şehadetlerine şahitlik ediyor ve tüm şehitlerimiz için okutulan Yasinleri ve hatimleri onların güzel ruhlarına hediye ediyoruz" diye konuştu.

Etkinlik şekerleme dağıtması ile sona erdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim