• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Genç Memur-sen Bilecik İl Yönetimi Kuruldu

Genç Memur-sen Bilecik İl Yönetimi Kuruldu
Genç Memur-Sen Bilecik İl Temsilcisi, yapılan seçim sonrası Emrah Göztepe oldu.

Genç Memur-Sen Bilecik İl Temsilcisi, yapılan seçim sonrası Emrah Göztepe oldu.

Memur-Sen bünyesinde kurulan ve 81 ilde teşkilatlanması tamamlayan Genç Memur-Sen, Bilecik'te il yönetimini kurarak seçimlerini yaptı. 2013 yılında kurulan ve Bilecik'te Emrah Gülük'ün vekaleten sürdürdüğü Genç Memur-Sen yönetimi yeni yapılanması tamamlandı. Yapılan seçimle il temsilciliğini Bilecik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi çalışanı Sağlık-Sen üyesi Emrah Göztepe devraldı.

Konu ile ilgili görüşlerini anlatan Göztepe, Genç Memur-Sen'in, Türkiye'nin en büyük Konfederasyonu olan Memur-Sen'in bünyesinde olduğunu söyledi. Genç Memur-Sen'in 11 hizmet kolunda gençlerin katılımıyla faaliyete geçen bir gençlik kuruluşu olduğunu anlatan Göztepe, "Bilecik'imize yapacağımız faaliyetler noktasında, Kutlu Doğum, İstiklal Marşı, Çanakkale Şehitleri gibi özel günlerin anlam ve önemine binaen programlar yapacağız. Mehmet Akif Ersoy, Necip Fazıl Kısakürek, Aliye İzzet Begoviç, Said Nursi gibi medeniyet inşacılarımızın öncüleri için anma ve anlama programları yapacağız. Vali, belediye başkanı, gibi il yöneticilerimizi de davet ederek tecrübe paylaşım programları düzenleyeceğiz. Belirli aralıklarla ilimizde edebiyat fakültelerindeki hocalarımız, şair ve yazarlarımızın katılımlarıyla edebiyat, kültür ve sanat adına söyleşiler gerçekleştireceğiz. Gündeme dair siyasi, ekonomi, sosyal ve uluslararası gelişmelere dair seminer ve konferanslar düzenleyeceğiz. Kısacası çok faal bir birim olacağız" dedi.

Genç Memur-Sen Bilecik Teşkilatı Başkan Emrah Göztepe, Başkan Vekili Emrah Gülük, Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Feridun Horoz, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Salih Yıldırım, Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hasan Sevinç şeklinde oluştu.

Genç Memur-sen Bilecik İl Yönetimi Kuruldu

Genç Memur-sen Bilecik İl Yönetimi Kuruldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim