• BIST 9067.22
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Genç Kızın 'Klipte Oynayacağım' Hayali Karakolda Bitti!

Genç Kızın 'Klipte Oynayacağım' Hayali Karakolda Bitti!
16 yaşındaki lise öğrencisi, sosyal medyadan tanıştığı adamın "Seni klipte oynatacağım" sözüne inandı. Adana'ya gitti. Sonrasında yaşananlar ise filmlere konu olacak türden.

Klipte oynamak için Kayseri'deki evinden kaçan bir kız çocuğu, birlikte yolculuk yaptığı bir kadının ihbarı üzerine Adana'da bulundu.

FACEBOOK'TAN TANIŞTILAR

Olay, Seyhan ilçesine bağlı Narlıca Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Kayseri'de ailesiyle birlikte yaşayan 16 yaşındaki lise öğrencisi D.D. sosyal paylaşım sitesi facebooktan bir A. K. isimli erkekle tanıştı. Kısa sürede çift sevgili oldu. A.K. kız çocuğuna çok güzel olduğunu, İstanbul'da tanıdığı yönetmenler bulunduğunu, kendisini şarkı kliplerinde oynatabileceğini söyledi.

"SENİ EVE GÖTÜREYİM"

Kız çocuğu, bu teklifi kabul edince çift Adana'da buluşmaya karar verdi. Bunun üzerine kız, ailesine söylemeden evden çıkıp otobüse binerek Adana'ya gelmek üzere yola çıktı. Bu arada kız, otobüste Kayseri'den Adana'ya gelen F.A. isimli bir kadınla tanıştı.

Kadın, kız çocuğu ile sohbet ettiğinde D.D. neden Adana'ya geldiğini ve ne yapacağını anlattı. Bu durumdan kadın şüphelendi. Adana'ya geldiklerinde kız çocuğu bir süre bekledi ancak erkek arkadaşı gelmedi. Bu durumu gören F.U. kız çocuğunun yanına gelip "Seni eve götüreyim otogar yakın erkek arkadaşın ararsa söylersin bize gelir alır" diye evine götürdü.

"NEREDE BULDUN BU KIZI?"

Eve geldiklerinde F.U.'nun kız kardeşi E.U. ablasına "nereden buldun bu kızı neden getirdin" diye sorup durumdan şüphelenerek hemen polise haber verdi. Polis kısa sürede E.U.'nun verdiği adrese gelerek kız çocuğunu ve ihbarcıyı polis merkezine götürdü. Kız çocuğu polise verdiği ifadesinde bir erkekle tanıştığını onunla birlikte şarkı klibinde oynamak için İstanbul'a gideceğini söylediği öğrenildi.

AİLESİ HEMEN GELİP TESLİM ALDI

Polis kızın yaşı küçük olduğu için çocuk şube müdürlüğüne teslim etti. Çocuk şube polisi ise kız çocuğunun ailesine haber verdi. 2 gündür kızlarını arayan ailesi ise hemen Adana'ya gelerek çocuklarını teslim aldı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim