• BIST 9530.47
  • Altın 2476.509
  • Dolar 32.4779
  • Euro 34.7869
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 17 °C

Genç Kadını İkiye Bölüp Bidona Koymuşlar

Genç Kadını İkiye Bölüp Bidona Koymuşlar
Ortadan kaybolduktan 34 gün sonra cesedi bulunan 39 yaşındaki Alman vatandaşı Rita Darı Winkler'in testereyle ikiye bölündüğü ve cesedinin su bidonuna konulduğu ortaya çıktı.

Ortadan kaybolduktan 34 gün sonra cesedi bulunan 39 yaşındaki Alman vatandaşı Rita Darı Winkler'in öldürülmesiyle ilgili soruşturmada, genç kadının dizlerinden aşağısının bir testere ile kesilerek bidona konduğu tespit edildi. Polis şimdi cesedin kesilmesinde kullanılan testereyi bulmak için çalışıyor. Öte yandan şüphelilerin cinayetin ardından Rita Darı Winkler'in eşyaları ve olayda kullanılan tabancayı denize attığı tespit edildi. Polis bu torbayı bulmak için denizde arama başlattı. Savcılık Almanya'da ortadan kaybolan olayın bir numaralı şüphelisi A.K.S için kırmızı bülten çıkarılması için harekete geçti.

CESEDİ İKİYE BÖLÜP BİDONA KOYMUŞLAR

34 gün önce İstanbul Pendik'te kaldığı otelde eşyalarını geride bırakarak esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan Alman vatandaşı Rita Darı Winkler'le ilgili soruşturmada yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Genç kadının öldürüldükten sonra içinde bulunduğu su bidonuna konmadan önce dizlerinden aşağısının bir testere ile kesilerek ikiye bölündüğü ortaya çıktı. Kadının kesilen bacaklarının da bidon içinde bulunduğu belirtildi.

GÖLCÜK'TE DENİZDE TORBA ARANIYOR

Öte yandan şüphelilerin cinayetin ardından Rita Darı Winkler'in eşyalarının ve olayda kullanılan silahın bir torbaya konularak Gölcük'te denize atıldığı tespit edildi. Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre torbanın denize atıldığı yerde denizde arama başlatıldı

ŞÜPHELİ CEZAEVİNDE 

Polis soruşturmasında dün gözaltına alınan Almanya'daki bir numaralı şüpheli A.K.S.'nin kardeşi Hüseyin S. çıkarıldığı mahkemede çelişkili ifadeler vermesi üzerine tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Bazı görgü tanıklarının şüphelinin "Ben bidon falan görmedim" ifadesini çürütecek "Onu bidonu dükkana taşırken gördük" şeklinde ifade verdikleri de ortaya çıktı.

ALMANYA'DAKİ ŞÜPHELİ İÇİN KIRMIZI BÜLTEN ÇIKARILIYOR

Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü cinayetle ilgili gözaltı sayısının önümüzdeki günlerde artabileceğini söylediler. Bu arada cesedin bulunmasının ardından Almanya'da ortadan kaybolan A.K.S. için savcılık kırmızı bülten çıkarılması için harekete geçti.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim