• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Genç İMO Üyeleri Ve BEÜ Öğretim Görevlileri Kahvaltıda Buluştu

Genç İMO Üyeleri Ve BEÜ Öğretim Görevlileri Kahvaltıda Buluştu
Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü akademisyenleri ile Bitlis Genç İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) üyeleri, Tatvan ilçesinde...

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü akademisyenleri ile Bitlis Genç İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) üyeleri, Tatvan ilçesinde düzenlenen tanışma kahvaltısında bir araya geldi.

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bitlis İl Temsilciliği tarafından Tatvan ilçesinde düzenlenen kahvaltıda buluşan Genç İMO üyeleri ve BEÜ akademisyenleri hem birlikte kahvaltı yaptı hem de alanlarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulundular. Tanışma amacıyla bir kahvaltı programı düzenlendiklerini belirten İMO Bitlis Temsilcisi İnşaat Mühendisi Cengiz Şahin, Bitlis genelinde Genç İMO'ya kayıtlı 60 üye olduğunu söyledi. BEU İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde okuyan 500 öğrencinin bulunduğunu ifade eden Şahin, "BEU'de 500 civarında inşaat bölümü okuyan öğrencilerimiz bulunmaktadır. Bunların 60'ı bünyemizdeki Genç İMO'ya kayıtlıdır. Amacımız kısa sürede tüm öğrencilerimizi Genç İMO'ya üye yapmaktır. Öğrencilerimiz ve akademisyenlerimizle birlikte kahvaltı programında bir araya geldik. Amacımız ders dışında öğrenciler ile akademisyenlerin bir araya gelip kaynaşmasını ve bilgi alışverişinde bulunmalarını sağlamaktır. Öğrencilerin tamamen okul ve yurt arasındaki alanlara sıkışmasını istemiyoruz. Şehirdeki sosyal ortamlarda bulunmaları da onların geleceğine katkı sunacaktır. Tabi bunun yanında öğrencilerin daha kaliteli staj yapmalarını da sağlamaya çalışıyoruz. Zaman zaman yapılacak olan teknik geziler aracılığıyla da öğrencilerimiz mesleğe atılmadan önce kendi mesleklerinde öğrendiklerini pekiştirme ve geleceğe daha donanımlı bir şekilde hazırlanma imkanı bulacaktır" dedi.

Programa BEÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisleri Bölümü akademisyenleri Prof. Dr. Aydın Büyüksaraç, Doç. Dr. Mehmet Cihan Aydın, Yrd. Doç. Dr. Nusret Bozkurt, Yrd. Doç. Dr. Ercan Işık, Yapı İşleri Daire Başkanı Hamidullah Özlük, Genç İMO temsilcisi Doğancan Eskin ve Genç İMO üyeleri katıldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim