• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 22 °C

Genç: “Hedefimiz, Her Alanda Marka Şehir”

Genç: “Hedefimiz, Her Alanda Marka Şehir”
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, her alanda marka olan bir şehir hedeflediklerini belirterek, şehri kültür ve sanatta da ön plana çıkarmak istediklerini...

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, her alanda marka olan bir şehir hedeflediklerini belirterek, şehri kültür ve sanatta da ön plana çıkarmak istediklerini söyledi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun'da hizmet veren organizasyon firmalarının temsilcileriyle Canik Kültür Merkezi'nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya Başkan Genç'in yanı sıra Başkan Yardımcısı Alican Usta, Özel Kalem Müdürü Gamze Güven, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hamza Aygün ile CKM Müdürü Defne Figen Arslan ve organizasyon firmalarının sahipleri katıldı. Kahvaltının ardından firma temsilcileriyle sohbet eden Genç, her alanda marka olan bir şehir hedeflediklerini söyledi.

CKM BİR MARKADIR

Canik Kültür Merkezi'nin Samsun, hatta bölgenin eğitim, kültür, sanat alanında bir markası olduğunu ifade eden Genç, "Yılda 800 bin insanımızın yararlandığı bu tesisimizi daha aktif hale getirmek amacıyla sizlerle bir araya geldik. İçerisinde Tiyatro Okulu, Müzik Okulu, Samsun'un en büyük konferans salonu ve çok amaçlı salonları bulunan bu merkez, Samsun'un kültür-sanatına çok önemli katkıda bulunmaktadır. İnşallah birlikte bu güzel merkezimizi daha işlevsel hale getireceğiz" dedi.

"CANİK'TE BAŞARDIK"

Canik Belediyesi olarak ilçede gerçekleştirdikleri eğitim, kültür, sanat ve spor yatırımlarıyla Canik'i bu alanlarda marka yapmayı başardıklarını belirten Genç, "Bugün Canik sahip olduğu modern eğitim yuvalarıyla eğitimde markadır. Yine şehrimizi Süper Lig'de temsil eden tek takıma sahip olan Canik, sporda da markadır. Yılda 800 binden fazla insanımıza kapılarını açan Canik Kültür Merkezimiz de, ilçemizi kültür-sanatta marka yapmaktadır. Kültür faaliyetleri için organizasyon firmaları önem taşıyor. Bu nedenle elbirliğiyle ve fikir alışverişiyle güzel işlere imza atabileceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

"BU ŞEHİR HEPİMİZİN"

Samsun'un önemli avantajları olduğuna işaret eden Genç, "İstiyoruz ki Samsun eğitimde, kültür-sanatta, sporda, turizmde, kısacası her alanda marka olsun. Geçmişte aynı zamanda bir kültür-sanat şehri olan Samsun'u yeniden kültür ve sanatta öne çıkarabiliriz. Bunu da ancak birlikte başarabiliriz. Bu şehir hepimizin. Herkesin bu şehir için ortaya koyacağı mutlaka bir katkı vardır. Bu nedenle şehrimizin gelişimine katkı sağlayacak tüm kesimlerle istişareler yapıyoruz, fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu tür birlikteliklerimiz bundan sonra da sürecek" şeklinde konuştu.

FİRMA TEMSİLCİLERİ MEMNUN KALDI

Organizasyon firmalarının temsilcileri de, Başkan Osman Genç'in kendileriyle bir araya gelmesinden memnun kaldıklarını belirterek, "Böyle bir organizasyonla bizlerin de fikirlerinin alınması çok güzel. Bugüne kadar bizlerin fikirlerine hiç başvurulmamıştı. Bizleri bir araya getiren Sayın Başkana çok teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

Kahvaltının sonunda Canik Kültür Merkezi Müdürü Figen Aslan, organizasyon firmalarının temsilcilerine tesisleri gezdirdi.

Genç: “Hedefimiz, Her Alanda Marka Şehir”

Genç: “Hedefimiz, Her Alanda Marka Şehir”

Genç: “Hedefimiz, Her Alanda Marka Şehir”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim