• BIST 9079.97
  • Altın 2322.418
  • Dolar 32.3497
  • Euro 34.9694
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Genç Güreşçiler Ordu’da Buluşacak

Genç Güreşçiler Ordu’da Buluşacak
"Mustafa Bük U23 Serbest Bay-Bayan Türkiye Güreş Şampiyonası" 25-28 Şubat tarihleri arasında Ordu'da yapılacak.

"Mustafa Bük U23 Serbest Bay-Bayan Türkiye Güreş Şampiyonası" 25-28 Şubat tarihleri arasında Ordu'da yapılacak.

Spor yatırımları bakımından gelişimini her geçen gün arttıran Ordu, önemli spor aktivitelerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. 25-28 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan Mustafa Bük U23 Serbest Bay-Bayan Türkiye Güreş Şampiyonası'na Ordu ev sahipliği yapacak. Ordu'da önemli organizasyonların yapıldığını belirten Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Ordu'da düzenlenen sportif faaliyetlerin her geçen gün arttığını söyledi. Özellikle Ordu-Giresun Havalimanı'nın açılmasıyla beraber spor organizasyonlarında Ordu'nun ivme kazandığını dile getiren Genç, "Ordu-Giresun Havalimanı'nın açılması spor organizasyonlarının sayısını arttırmaya başladı. Ordu'nun ulaşılabilirliğinin kolay olması federasyonlarında ilimize bakış açısını değiştirdi. Ayrıca ilimizde yapılan organizasyonların ülke genelinde ses getirmesi de bunlara bir vesile oldu" dedi.

GENÇ: "800 KİŞİ KATILACAK"

Mustafa Bük U23 Serbest Bay-Bayan Türkiye Güreş Şampiyonası hakkında konuşan Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, "25-28 Şubat tarihleri arasında Ordu'da Rahmetli Kırkpınar Başpehlivanımız Mustafa Bük adına U23 Serbest Bay ve Bayanlar Türkiye Güreş Şampiyonası yapılacak. İlimizde gerçekleştirilecek olan şampiyonaya 75 ilden sporcu, idareci ve antrenör olmak üzere toplam 800 kişi katılacak. Bu şampiyona ilimiz için çok önemli, ilimizin yetiştirdiği büyük pehlivanımız Ordulu Mustafa adına yapılıyor olması bizler içinde ayrıca gurur vesilesi oluyor. Şampiyonanın Ordu'da yapılmasında Başbakan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Ordu Valimiz Sayın İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz ve Altınordu Belediye Başkanımız Sayın Engin Tekintaş büyük destekler verdiler. Ben inanıyorum ki çok güzel bir organizasyon olacaktır" diye konuştu.

Mustafa Genç, ayrıca Mustafa Bük U23 Serbest Bay-Bayan Türkiye Güreş Şampiyonası'nın ardından Büyükler Türkiye Güreş Şampiyonası'na da Ordu olarak talip olacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim