• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Genç Girişimcilerden Çığır Açacak Proje

Genç Girişimcilerden Çığır Açacak Proje
Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonuna bağlı Genç Girişimciler, Türkiye'de çığır açacak bir projeye imza atacak.

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonuna bağlı Genç Girişimciler, Türkiye'de çığır açacak bir projeye imza atacak.

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Bilişimden Sorumlu Başdanışman Semih Çakır, Naberya ile gençlerin internet kullanımını eğlenceli hale getirecek olan yeni nesil sosyal içerik platformu kurulacağını açıkladı. Çakır, "Koordinatörlüğünü Batuhan Özkan, Hüseyin Furkan Çakır ve şahsımın yapmış olduğu Yeni Nesil Sosyal İçerik Platformu Naberya; başta gençler olmak üzere internet kullanıcılarının günlük hayatta yaşadığı sorunları eğlenceli bir şekilde tekrar kullanıcılara sunmayı hedefleyen bir Sosyal İçerik Platformu'dur. Henüz %40 beta aşamasında olan proje, gençlerin yanlış internet kullanımını önlemek amacıyla da çeşitli çalışmalar ve programlar yapmayı hedefliyor" dedi.

Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu'nun Bilişim Başdanışmanı Semih Çakır; "Naberya projesi Türkiye'de asrın projesi olma yolunda hızla ilerlemektedir. Sosyal içerikler, eğlenceli listeler, günlük testler ve en çok izlenen videolar ile gençlere eğlenceli bir platform armağan etmeyi planlıyoruz. Ayrıca koloni sistemimiz sayesinde sözlük sistemlerini geliştirerek dünyada eşi benzeri olmayan bir platform oluşturuyoruz. Koloni sistemi sayesinde internet kullanıcıları ve özellikle gençler, sosyal hayattan kişisel hayata, eğitim videolarından ödev araştırmalarına her türlü içeriği Naberya Sosyal İçerik Platformu üzerinde bulabilecekler. Önce Türkiye'de, sonra Dünya'da koloni sistemini yaygınlaştırmayı hedefliyoruz" dedi.

Projenin bu özelliklerle kısıtlı kalmayacağını, her zaman geliştirileceğini belirten Semih Çakır, ileride proje kapsamında yeni yazarlara ve editörlere yer verileceğini, yazarların giriş yaptıkları içerikler üzerinden gelir sağlayabileceklerini özel olarak belirtti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim