• BIST 9079.97
  • Altın 2307.372
  • Dolar 32.3157
  • Euro 35.0355
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Genç girişimci adaylara sertifikaları törenle verildi

Genç girişimci adaylara sertifikaları törenle verildi
Trakya Kalkınma Ajansı ve KOSGEB işbirliğinde, Genç MÜSİAD Tekirdağ organizasyonuyla 24 kişiye girişimcilik eğitimi verildi.

Trakya Kalkınma Ajansı ve KOSGEB işbirliğinde, Genç MÜSİAD Tekirdağ organizasyonuyla 24 kişiye girişimcilik eğitimi verildi. 8-11 Mayıs 2017 tarihleri arasında verilen eğitimi başarıyla tamamlayan 24 genç girişimci adayına sertifikaları düzenlenen törenle teslim edildi.

Tekirdağ MÜSİAD binası konferans salonunda gerçekleşen törende Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, KOSGEB Tekirdağ İl Müdürü Tolga Erkan, Tekirdağ MÜSİAD Başkanı Muzaffer Arslan, Genç MÜSİAD Başkanı Burak Gül, yönetim kurulu üyeleri, basın mensupları ve kursiyerler hazır bulundu. Tören öncesi bir açıklama yapan TRAKYAKA Genel Sekreteri Mahmut Şahin, "Çorlu'nun, Tekirdağ'ın, Trakya'nın gelişmesi için gönül vermiş ve bu kapsamda kursa katılarak sertifika almaya hak kazanan girişimci kardeşlerimizi, arkadaşlarımızı gönülden kutluyorum. İnşallah gençlerimiz sayesinde ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunacağız. Girişimci demek kendi alanında farklı şeyler ortaya koyabilen kişi demek. Temennimiz işletme kuracak gençlerimizin ticarete bilinçli şekilde atılması ve uzun vadede işletmelerini faal halde ayakta tutabilmeleri ve başarılı olmalarıdır. Bizler Kalkınma Ajansı olarak bölgemizin kalkınması için tüm enstrümanları kullanmaya çalışıyoruz. Bölgemizin kalkınması için elimizden gelen desteği vermeye hazırız" dedi.

Konuşmaların ardından "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" sertifikası almaya hak kazanan genç girişimci adaylarına sertifikaları Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin tarafından takdim edildi.

Tören toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Genç girişimci adaylara sertifikaları törenle verildi

Genç girişimci adaylara sertifikaları törenle verildi

Genç girişimci adaylara sertifikaları törenle verildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim